background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πήρε και Σκούτα η Αιγείρα / Ακράτα

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΗ ΑΣΟ

Δυναμώνει για τα καλά το επιθετικό της κομμάτι η Αιγείρα / Ακράτα με την απόκτηση του Παναγιώτη Σκούτα. Μια δοκιμασμένη λύση στις μεταγραφικές προσθήκες αποτελεί ο πρώην μελανόλευκος επιθετικός, ο οποίες έχει πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, τόσο με τον Παναιγιάλειο, όσο και με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Για την μεγάλη αυτή μεταγραφική επιτυχία, το ΔΣ της Αιγείρας / Ακράτας ανακοίνωσε: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Σκούτα. Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Παναιγιάλειο και την προηγούμενη χρόνια στην ομάδα του Ριόλου. Θα δώσει ποιότητα και εμπειρία στην επίθεση της ομάδας μας. Ευχόμαστε να είναι υγιής και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο προπονητής Βασίλης Μπαλατής θα αποφασίσει αν το νέο επιθετικό απόκτημα ο Π. Σκούτας, θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Θύελλα Πάτρας, ή θα του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής

Στην φωτο ο Σκούτας «ποζάρει» με τη νέα του εμφάνιση δίπλα στον γενικό αρχηγό Παναγιώτη Καρούζο

Γρίφος ο νέος προπονητής στην ομάδα των Ζαρουχλεΐκων

Νέα δεδομένα παρουσιάστηκαν στον Ατρόμητο Πατρών. Αφού προηγουμένως είχε παρθεί απόφαση για την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Τσολόπουλου στη θέση του Σάκη Πεφάνη, εν τούτοις ακολούθησε αντίδραση από μέλη του ΔΣ. Στο τραπέζι έπεσαν νέα ονόματα όπως αυτό του γνωστού προπονητή από τον ΠΑΟ Βάρδας Ηλία Φωτόπουλου, Θανάση Παπουτσή, Χάρη Ράντου, Βασίλη Φίλιππα, ακόμα και αυτό του Νίκου Κουρμπανά.

Σε αναμονή πάλι για την απόφαση στην πρόσληψη προπονητή από το ΔΣ και τον πρόεδρο Νεκτάριο Σκόνδρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr