background img
banner
banner

Παρέμεινε πρόεδρος ο Γιώργος Τσινάκης

ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο Αίγιο, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων στην Ένωση Καπνοπωλών Περιπτερούχων και καταστημάτων Ψιλικών Παντοπωλείων και συναφών ειδών Αιγιαλείας, λόγω ολοκλήρωσης της προηγούμενης θητείας. Η νέα θητεία αφορά την χρονική περίοδο 2024 – 2027.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων ως κάτωθι:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος  Τσινάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος  Νιγιάννης Ανδρέας,
Γενική Γραμματέας  Καλαμά Μαρία,
Αν/τική Γ.Γραμματέας  Πανούτσου Άννα,
Ταμίας  Χαραλαμποπούλου Ελένη

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Υπ. Δημοσίων Σχέσεων  Μητσόπουλος Παναγιώτης

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος  Μεντζελόπουλος Γεώργιος
Μέλος  Μαρινόπουλος Χριστόφορος
Μέλος  Δούκα Μαρία

Για την Ομοσπονδία Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδος εκλέγεται ο  Αντιπρόσωπος  Νιγιάννης Ανδρέας.

«Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες καθώς και τον Α Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Τηλιγάδη Αριστείδη για την παραχώρηση της αίθουσας του Επιμελητηρίου στο Αίγιο.
Ιδιαιτέρως η Ένωσή μας ευχαριστεί τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα κ. Γεωργακόπουλο Παναγιώτη για την επί οκτώ χρόνια συνεχή θητεία του στα όργανα της διοίκησης, με συνέπεια, και υπευθυνότητα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της Ένωσής μας», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr