background img
banner
banner

Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας του δημάρχου

ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ

Πέντε ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρίου συμπληρώνει ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και όσο περνούν τα εικοσιτετράωρα, τόσο εγκαταλείπεται κάθε ελπίδα να επανέλθει, καθώς πλέον θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός.

Στη θέα της άδειας καρέκλας του στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο πολλοί, αν όχι όλοι, ήταν αυτοί που ήταν θλιμμένοι προσπαθώντας ταυτόχρονα να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, καθώς είναι βέβαιο πως χωρίς τον Δημήτρη Καλογερόπουλο στον δήμο, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφοροποίηση στην κατάσταση της υγείας του, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη τα ξημερώματα της Κυριακής και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτός ο δρόμος δεν έχει επιστροφή… Την ίδια στιγμή, το ενδεχόμενο δωρεάς των ζωτικών οργάνων του δημάρχου φαίνεται πως απομακρύνεται και δεν θα πραγματοποιηθεί, παρά τη βούληση της οικογένειάς του να προσφερθεί ζωή σε άλλους ανθρώπους. Βάσει της κατάστασης των ζωτικών οργάνων κρίθηκε πως δεν είναι προσδόκιμο να πραγματοποιηθεί η δωρεά.

Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά για τους δεκάδες δικούς του ανθρώπους, έξω από τη Μ.Ε.Θ. όπου καθημερινά παρατηρείται «λαϊκό προσκύνημα», τόσο που οι γιατροί του ΠΓΝΠ έχουν ζητήσει μικρότερη επισκεψιμότητα ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου. Είναι όμως τόσο μεγάλη η επιθυμία φίλων, συνεργατών του Δημήτρη Καλογερόπουλου και απλών Αιγιαλέων που θέλουν έστω να βρεθούν εκεί και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, ώστε οι δικοί του άνθρωποι να μην είναι μόνοι στον Γολγοθά που ανεβαίνουν…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr