background img
banner
banner

Ορθώνει… ανάστημα το Σωματείο Συνταξιούχων Αιγιαλείας

ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μία πρωτοποριακή εκλογική διαδικασία που διήρκεσε για έξι ημέρες, τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Αιγιαλείας εξέλεξαν νέο μαχητικό Διοικητικό Συμβούλιο, έτοιμο για αγώνες. Συνολικά ψήφισαν 220 συνταξιούχοι, ενώ με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής, η κάλπη «ταξίδεψε» στα καφενεία και τα χωριά της Αιγιάλειας, τα ΚΑΠΗ και γενικότερα σε χώρους που συχνάζουν συνταξιούχοι.

Το νέο επταμελές Δ.Σ. που εκλέχθηκε αποτελείται από τους εξής: Φίλιππο Ακαρέπη, Χρήστο Απόκη, Ζωή Διαμαντοπούλου, Κώστα Καραγιαννάκη, Σπύρο Κούρτη, Κώστα Μηλιώρη και Γιώργο Πιπέρη.

Κάπως έτσι δόθηκε η δυνατότητα και να ψηφίσουν περισσότερα άτομα αλλά και να ενημερωθούν αφού ήρθαν όλοι σε επαφή με τους… απόμαχους της δουλειάς. ΄΄Το Σωματείο συζήτησε μαζί τους για «δώρα» που μας έχουν περικόψει όλες οι κυβερνήσεις, για πραγματικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις με ενσωμάτωση της «προσωπικής διαφοράς», τα αναδρομικά, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, την καταβολή του 70% στις συντάξεις χηρείας. Άκουσε τα παράπονά τους για το νοσοκομείο του Αιγίου που είναι και αυτό ενταγμένο στη κυβερνητικές πολιτικές της υποστελέχωσης σε υγειονομικό και λοιπό προσωπικό, όλα τα τελευταία χρόνια. Κάλεσε όλους τους συνταξιούχους να ψηφίσουν για να δυναμώσει το Σωματείο, να συμπαραταχθούν με τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες της Αιγιάλειας, να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους΄΄, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από το νέο Δ.Σ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr