background img
banner
banner

Αποδόθηκε δικαιοσύνη στο 90’ | ΦΩΤΟ

ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ «ΠΛΗΓΩΣΕ» ΒΑΡΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ 1-0

Είχε εκρηκτικότητα και φάσεις για γκολ ο Παναιγιάλειος στο α΄ ημίχρονο, οι τελικές προσπάθειες δεν …ήθελαν να καταλήξουν στα αντίπαλα δίχτυα.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο φινάλε του αγώνα, για να δικαιωθούν με γκολ οι προσπάθειες των παικτών του Γαλτσίδη.

Επιθετικός μονόλογος των μελανόλευκων το α΄ ημίχρονο

Γεμάτοι φρεσκάδα, πίστη και αυταπάρνηση οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη έτρωγαν …σίδερα στα μισά του αγώνα με τον Αμαρυνθιακό.

Οι κόποι τους δεν αμείφθηκαν και λίγο έλειψε στο 45΄ κόντρα στη ροή του αγώνα, να έχουμε το γκολ από τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Ντελέγκου να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

«Κομβόι» ευκαιριών στο α΄ 45λεπτο

Από το 4΄ ξεκίνησε η πρώτη απειλή του Παναιγιάλειου, ο Φερέιρρα με ταχύτητα πρόλαβε την έξοδο του Κυριατζή, που όμως απέκρουσε σε κόρνερ.

Τρεις τελικές με προϋποθέσεις ο Ορτέντζιος

Από καλή θέση ο Ορτέντζιος στο 5΄ και στο 22΄, δοκίμασε με …βολίδες να παραβιάσει την εστία του Αμαρυνθιακού, αλλά και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε λίγο έξω.

Στο 25΄ πάλι ο Αιγιώτης επιθετικός με σέντρα σουτ και με τον αέρα να σπρώχνει την μπάλα προς την εστία Κυριατζή, που κατέληξε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του με συνοδεία το μακρόσυρτο «ααχ» των φιλάθλων.

Ενδιάμεσα είχαμε στο 18΄ την κεφαλιά άουτ του Αρβανίτη από το κόρνερ του Συρμή.

Κοντά στο γκολ με Φερέιρρα και δοκάρι ο Ρίντι

Στο 28΄ σέντρα ακριβείας του Ρίζου στον Πορτογάλο επιθετικό, το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε από τον Κυριατζή.

Στο 41΄ ο Ρίντι με σουτ στο όριο της περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριατζή.

Πάγωσε τον ρυθμό ο Αμαρυνθιακός

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι για να αποφύγουν την πίεση του α΄ μέρους, κατάφεραν να περιορίσουν τον ρυθμό και τις ταχύτητες των μελανόλευκων.

Δοκάρι ο Ρίζος

Στο 58΄ ο Νικολόπουλος είχε διαγώνιο σουτ άουτ και στο 59΄ ο Ρίζος είχε δοκάρι μετά την πάσα του Συρμή.

Στο 77΄ ο Λιάτος εκτέλεσε κόρνερ και η κεφαλιά του Σταθόπουλου αποκρούστηκε από τον Κυριατζή.

Καλή φάση στο 80΄ είχαν οι φιλοξενούμενοι με το διαγώνιο πλασέ άουτ του Γκιόσι.

Μεγάλη ευκαιρία στο 81΄ χάνει ο Λιάτος με σουτ λίγο έξω.

Στο 89΄ ο Ντελέγκος εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση που έπιασε ο Αντωνόπουλος.

Ο Αθανασόπουλος που είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Φερρέιρα, έκανε μια παληκαρίσια προσπάθεια από τα αριστερά, αποφεύγοντας αντιπάλους και κερδίζοντας κόντρες.

Είδε τον Ντούνη στο σημείο του πέναλτι με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και ο τελευταίος πέρασε την μπάλα ανάμεσα από τους δυο αμυντικούς που είχαν καλύψει την εστία, την έστειλε στα δίχτυα και το πανηγύρι ξεκίνησε.

Ότι δεν κατάφερε στο α΄ ημίχρονο μέσα από τις πολλές φάσεις που δημιούργησε ο Παναιγιάλειος, το πέτυχε στο φινάλε της αναμέτρησης, εκεί που κανείς δεν περίμενε.

Όλοι είχαν αρχίσει αν αποδέχονται την 3η συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, εκτός από τον σκόρερ.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο Ντούνης μαζί με τους άλλους μελανόλευκους πανηγύρισαν στα σύρματα μαζί με τους φιλάθλους που γέμισαν την κερκίδα της Αβύθου.

Παναιγιάλειος: Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος, Ρίζος, Αρβανίτης, Λιάκος, Ντούκας (75΄ Κατσαΐτης), Ορτέντζιος, Μπούμπας (65΄ Σταυρόπουλος), Φερέιρρα (78΄ Αθανασόπουλος), Συρμής (65΄ Ντούνης), Σάλλα (75΄ Λιάτος)

Αμαρυνθιακός: Κυριατζής, Χατζηστάμου, Μικές (65΄ Δέδες), Πέππας, Τσέλος, Μέτσιο (82΄ Κόκκιος), Νικολόπουλος, Ντελέγκος, Γκέρσι Τόρα (65΄ Βιέννας), Ρεσβάνης, Γκιόσι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr