background img
banner
banner

Μήνυμα από το Αίγιο κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Μ. Ανατολή

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Με συνθήματα όπως «Έξω οι ΝΑΤΟικοί από την περιοχή μας», «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, πικετοφορία στο κέντρο του Αιγίου από μέλη του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή πολιτών, στέλνοντας έτσι μήνυμα ενάντια στον πόλεμο αλλά και στη μεγάλη ΝΑΤΟική άσκηση που διεξάγεται στην περιοχή.

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ άλλων, απαίτησαν την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, τη μη εμπλοκή των ελληνικών αεροπορικών βάσεων Δυτ. Ελλάδας (Άκτιο, Άραξος, Ανδραβίδα, Καλαμάτα) και όλης της χώρας, να κλείσουν τώρα οι αμερικανονατοϊκές βάσεις και ποτέ ξανά πυρηνικά στον Άραξο.

Παράλληλα, καταδίκασαν τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης κατηγορώντας τη ότι παίζει τον ρόλο του συνηγόρου των ισραηλινών εγκλημάτων και συμμετέχει ενεργά στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στήριξης του Ισραήλ, αναλαμβάνοντας τεράστιες ευθύνες που οδηγούν τον λαό και τη χώρα σε πολεμική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις! ΄΄Οι λαοί έχουν τη δύναμη να ακυρώσουν αυτούς τους σχεδιασμούς, να μη δεχθούν να γίνουν «κρέας στα κανόνια» των ιμπεριαλιστών και να νικήσουν το σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά΄΄, όπως αναφέρει το ΚΚΕ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr