background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕ Αιγίου και Αστέρας τις νίκες στα ντέρμπι της Αιγιάλειας

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

Ακόμα μια εύκολη και ευρεία νίκη για τον Πανιώνιο / Αχιλλέα (3-0 την Αργυρά), τον διατηρεί στην κορυφή με 6 βαθμούς την καλύτερη επίθεση και χωρίς να έχει δεχτεί ακόμα γκολ.
Μαζί του ο Δαβουρλής που είχε το σκορ της αγωνιστικής 6-1 την Φλόγα Ροδιάς.

Επίσης στους 6 βαθμούς και η ΑΕ Αιγίου που έκανε την ανατροπή στα Καλάβρυτα 2-1 την ΑΕΚ.

Και το νεοφώτιστο Ζαβλάνι που εκπλήσσει μέχρι τώρα διαγράφοντας δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Μετά τις Καμάρες νίκησε και στο γήπεδο Πλαστήρα 2-1 την Θύελλα Αιγίου.
Πρώτη νίκη ο Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 στη Ζήρια, αφήνοντας χωρίς βαθμό τον Φοίνικα / Ζήρια.

Ανάσα για τον Αετό Ρίου το εκτός έδρας 1-0 σε βάρος της Πάτρας 2005.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Αχιλλέας Καμαρών, αυτή την φορά στην Τέμενη 1-4 από τον Αστέρα.

ΑΕ Καλαβρύτων – ΑΕ Αιγίου 1-2

Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα και σκόραρε με τον Αντριάνο με σουτ εκτός περιοχής. Με το χρόνο η ΑΕ Αιγίου με φανερή προσπάθεια να φτάσει στην ισοφάριση, το κατάφερε στο 48΄ 1-1 με τον Σανδραβέλη. Οι φιλοξενούμενοι που πήραν τα ηνία στο β΄ μέρος, έφτασαν στη νίκη 2-1 με το γκολ του Μπάσα στο 74΄.

Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Μπαχάς (88΄ Πέντζιας), Παπαδόπουλος (59΄ λ.τ. Π. Δαφαλιάς), Φλογεράς, Θεοδοσίου, Σκιαδάς (46΄ Ταφάνι), Κουτρουμάνης, Αχ. Δαφαλιάς, Αντριάνο (76΄ Παπασωτηρίου), Τσαβαλάς, Ρετζίνο.

ΑΕ Αιγίου: Βουλιέρης, Γκιζέλης, Λάμκα, Γεωργακόπουλος, Μπάλλιος, Γεώργιος (46΄ Π. Δημόπουλος), Πολίτης (66΄ Γκραικιώτης), Αλεξόπουλος (77΄ Κωστόπουλος), Σανδραβέλης (77΄ Καπετσώνης), Αλ. Αϊντίν, Μπάσα.

Θύελλα Αιγίου – Ζαβλάνι 1-2

Στο Ζαβλάνι δεν περίμεναν να ξεκινήσουν με δυο εκτός έδρας νίκες σε Καμάρες και Πλαστήρα κι όμως συνέβη. Τα λάθη και περισσότερο η αστοχία της Θύελλας, της στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Ζαβλάνι προηγήθηκε με τον Μπραντάν στο 13΄ και ο ίδιος στο 28΄ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι έκαναν κι έχασαν ευκαιρίες μετά το 0-1 και το 0-2, ευτύχησαν να μειώσουν σε 1-2 στο 43΄, με κεφαλιά του Ιατρόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ριτσινιά. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Θύελλα στο β΄ ημίχρονο, δεν στάθηκε δυνατό ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας να πάρει.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ραμπούσγια, Ριτσινιάς (75΄ Νικολάου), Αποστολόπουλος, Ιατρόπουλος, Τρακαδάς (75΄ Τσέλα), Γκιώνης, Κουρτάκης, Διαμαντόπουλος, Γκοτσόπουλος, Ζουμής (75΄ Μυλωνάς).

Αστέρας Τέμενης – Αχιλλέας Καμαρών 4-1

Στο ντέρμπι της Αιγιάλειας ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη στην Τέμενη απέναντι στον Αχιλλέα. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Τέρπο και ισοφάρισε ο Αχιλλέας 1-1 με τον Αντύπα.
Ο Αστέρας τελείωσε το ημίχρονο προηγούμενος με το γκολ του Μαυρούλια 2-1. Με το εύστοχο πέναλτι του Οικονομόπουλου στο β΄ ημίχρονο και το γκολ του Πέτσι ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι 4-1. Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας (82΄ Γκιόκα), Κουμπέτσος, Οικονομόπουλος, Σπανός, Καυγάς, Μανίκας, Μαυρούλιας (80΄ Ντοντάι), Κουτρουμπίνας, Τέρπος (60΄ Τάφα), Γιαννόπουλος (87΄ Γκιόκα).

Αχιλλέας: Μερκούρης, Παπαδόπουλος, Αντύπας (81’ Παπασπυρόπουλος), Λουράκης, Ασημακόπουλος, Τσίρος, Πέτση (61΄ Φίλιας), Μούκας, Βαφειάδης, Χότζα, Χύσα (87΄ Παπαγεωργίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr