background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη νίκη και πλατιά χαμόγελα στην “Μαύρη Θύελλα’’

ΓΕΜΙΖΕΙ Ο …ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΚΑΡ ΜΕΝΤΕΣ

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στην Αβυθο, η διάθεση και η ψυχολογία από όλους ήταν κοντά στο ζενίθ, ύστερα από την πρώτη φετινή νίκη του Παναιγιάλειου και στο χρονικό σημείο που ήρθε. Η τεχνική ηγεσία μαζί με τον γενικό αρχηγό Τάκη Καραγκούνια έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες, στους οποίους ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης ανέλυσε στη συνέχεια το παιχνίδι τους, επικεντρώνοντας τα κύρια σημεία του αγώνα και τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι στον Αμαρυνθιακό, με τις αλλαγές ο Παναιγιάλειος είχε φτάσει σχεδόν να αγωνίζεται με ομάδα …Κ19. Από αυτό συμπεραίνεται ότι οι νεαροί έχουν πολλά να μάθουν και είναι τυχεροί που τους κοουτσάρει ο Κώστας Γαλτσίδης μαζί με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα. Οι εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία στον Παναιγιάλειο, που περιμένει μέσα στην εβδομάδα και το δελτίο του Πορτογάλου επιθετικού Οσκαρ Μέντες.

Προληπτικά τρεις  εκτός προπόνησης

Οι ποδοσφαιριστές Μπούμπας, Ρίντι και Ντούνης προτιμήθηκε να απέχουν από την προπόνηση της Δευτέρας, με φόβο κάποιας υποτροπής στις ενοχλήσεις που αισθανόντουσαν. Με το ρεπό που ακολουθεί την Τρίτη θα ξεκουραστούν και λογικά θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής στο Λουτράκι.

Τιμωρημένος ο Καραγκούνιας για την Κυριακή στο Λουτράκι

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο γενικός αρχηγός Τάκης Καραγκούνιας από τον διαιτητή Αντωνιάδη, δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναιγιάλειο την επόμενη αγωνιστική.
Αυτό δεν αποθαρρύνει τον δραστήριο Καραγκούνια, που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι στο Λουτράκι από την κερκίδα μαζί με τους Αιγιώτες φιλάθλους.

Κώστας Γαλτσίδης: «Αποκτάμε ταυτότητα σιγά – σιγά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και τη νίκη του Παναιγιάλειου, ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης δήλωσε στo Protionline.gr.
«Ήταν ενα κομβικό παιχνίδι για μας. Έπρεπε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και να δουλέψουμε με μεγαλύτερη ηρεμία στη συνέχεια. Η ομάδα σιγά -σιγά αποκτάει ταυτότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Σκόραραν για πρώτη φορά Κόρινθος, Μαλεσίνα, Μιλτιάδης

Έπρεπε να φτάσουμε στην 3η αγωνιστική για να βρουν δίχτυα τρεις ομάδες από τον 3ο όμιλο.
Ήταν η Κόρινθος που ξέσπασε με 6-1 απέναντι στον ουραγό Πανθυρεατικό.
Η Μαλεσίνα που με ένα δικό της παιδί τον Κωνσταντίνο Δέδε (φωτο), έγραψε ιστορία σημειώνοντας το παρθενικό της γκολ στην Γ΄ Εθνική κόντρα στον Παναυπλιακό. Ο Μιλτιάδης που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη 3-1 την Ρόδο. Αντίθετα δεν έχει σκοράρει ακόμα ο νεοφώτιστος Αιγέας Πλωμαρίου.

Παραμένουν έξι αήττητοι

Ανάμεσα στην εξάδα των αήττητων ομάδων βρίσκεται και ο Παναιγιάλειος. Η Μύκονος που δεν έχει χάσει ακόμα παιχνίδι, έχει τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr