background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θύελλα Π. και Νίκη Προαστείου μοιράζονται την κορυφή

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Οι μοναδικές αήττητες ομάδες μετά από 3 παιχνίδια στον 2ο όμιλο, μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας. Είναι η Θύελλα μετά το 4-1 στην Ακράτα και η Νίκη Προαστείου που κατέβαλλε εκτός έδρας 3-2 τον Πήγασο. Πάτραι και Κεραυνός ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους.

Ο ΑΠΣ Πάτραι με το ευρύ 4-0 σε βάρος του Αρη Π. και ο Κεραυνός που πέρασε νικηφόρα 3-1 από την Αγυιά, υποχρεώνοντας τον νεοφώτιστο Ηρακλή στην πρώτη του ήττα.
Το φινάλε συνοδεύτηκε με δυο αποβολές, αφού δυο βασικές μονάδες εκατέρωθεν είδαν στις καθυστερήσεις την κόκκινη κάρτα. Ο Φουρφουρής από τον Ηρακλή και ο Σπανός από τον Κεραυνό. Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Εθνικός Π. πετυχαίνοντας το σκορ της αγωνιστικής 5-0 σε βάρος του ουραγού Αστέρα Λεοντίου.

Κράτησαν το αήττητο Θύελλα και Νίκη Προαστείου

Εκτός έδρας έπαιξε η Θύελλα Π. και η Νίκη Προαστείου, χωρίς αυτό να εμποδίσει τα δυο σωματεία να πάρουν νίκες από Αιγείρα / Ακράτα και Πήγασο αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας έτσι την πρωτιά στον 2ο όμιλο.

Το Πάτραι με το ευρύ 4-0 σε βάρος του Αρη Π. ακολουθεί με 6 βαθμούς στην 2η θέση. Μαζί του και ο Κεραυνός που δεν επέτρεψε στον νεοφώτιστο Ηρακλή να φτάσει σε μια ακόμα ευχάριστη γι’ αυτόν έκπληξη.

Με καταιγισμό τερμάτων στο β΄ μέρος η Θύελλα 4-1 την Αιγείρα / Ακράτα

Καλά πήγε το α΄ ημίχρονο τουλάχιστον στο σκορ για την Αιγείρα / Ακράτα που προηγήθηκε 1-0 στο ντέρμπι με την Θύελλα. Η Πατρινή ομάδα με φουλ επίθεση μπαίνοντας στο β΄ ημίχρονο, διαμόρφωσε το 4-1 μέσα σε ένα 15λεπτο. Ήταν η πρώτη ήττα της Αιγείρας / Ακράτας, που χρειάζεται δουλειά να εγκλιματιστούν τα πολλά νέα πρόσωπα, αντιλαμβανόμενη επίσης τις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr