background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ – A.O. AΙΓΙΑΛΕΩΝ: Μία νίκη και μία… ισοπαλία σε φιλικά προετοιμασίας

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έδωσε δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα με ομάδες της Α2 Εθνικής που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν την άνοδο στο νέο πρωτάθλημα.

Αρχικά αντιμετώπισε στην Πάτρα τον Ερμή φτάνοντας σε εύκολη νίκη με 3-0 σετ και το Σάββατο έπαιξε στο Βραχάτι με τον τοπικό Παμβοχαϊκό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα ισόπαλες, αφού λόγω έλλειψης χρόνου δεν παίχθηκε το πέμπτο σετ.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση της ομάδας και ευελπιστεί ότι θα εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Pre League στις 2 Νοεμβρίου.

Τα σετ: 25-20, 16-25, 16-25, 25-20.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Π. Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Ντα Σιλβέιρα, Βασιλάκος, Σοάρες, Μούρτζης, Κουτσοδήμας λίμπερο ο Καραγιώργος, Πατρινός, Φιλίππου, Δασκαλόπουλος, Καραπήτας, Μαρουλάς, Σαλαβασίδης (λίμπερο).

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Ο προπονητής της αιγιώτικης ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έκανε διάφορες δοκιμές, ενώ το θετικό είναι ότι δεν έχει απουσίες.
ΑΟ Αιγιαλέων και Παμβοχαϊκός θα δώσουν και νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή την φορά στο Αίγιο το επόμενο Σάββατο σε ώρα που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Όλες οι προπονήσεις μέχρι τώρα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών με τον κόουτς να δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση όλων των παικτών.

«Δείχνουμε αρκετά πιο έτοιμοι από το περυσινό αντίστοιχο διάστημα της προετοιμασίας μας και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και με όλους τους παίκτες υγιείς η ομάδα μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη ξεκινήσαμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ενώ αργότερα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου που είναι η φυσική μας έδρα”, τονίζει, μιλώντας στο Protionline.gr ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr