background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ζευγάρια από την Αιγιάλεια σε δυο παιχνίδια

ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΥΕΛΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ – ΦΟΙΝ./ ΖΗΡΙΑ

Με τρεις αγώνες ξεκινά το Σάββατο 12/10 η 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Το ένα αφορά την περιοχή μας και λαμβάνει χώρα στο γήπεδο Πλαστήρα. Γηπεδούχος η Θύελλα Αιγίου που είχε και το παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη απέναντι στον Αχιλλέα που πήγε μάλιστα στην παράταση, θα παίξει πάλι στην έδρα της με αντίπαλο τον Αστέρα Τέμενης. -Στο γήπεδο Καμαρών ο Αχιλλέας θα παίξει με την Αργυρά, σε έναν αγώνα που στον Αχιλλέα περιμένουν επιτέλους το πρώτο τους φετινό «τρίποντο» ύστερα από τις δυο ήττες που προηγήθηκαν. -Το ντέρμπι κορυφής στην Αγυιά ανάμεσα σε Ζαβλάνι και Δαβουρλή ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στην Ροδιά οι ουραγοί Φλόγα – Φοίνικας / Ζήρια

Χωρίς βαθμό οι αντίπαλοι στο γήπεδο της Ροδιάς. Φλόγα και Φοίνικας / Ζήρια βλέπουν το παιχνίδι αυτό σαν μια ευκαιρία για να ανοίξουν λογαριασμό στην βαθμολογία τους.
Στα άλλα παιχνίδια της Κυριακής η ΑΕ Αιγίου μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή, αν περάσει …άβρεχτη από το γήπεδο Ρίου κόντρα στον Αετό.
Δύσκολη έξοδο στο γήπεδο της Αγυιάς για την ΑΕ Καλαβρύτων, που φιλοξενείται εκεί από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και χωρίς να έχει ακόμα δεχτεί γκολ.
Τέλος στο βραδινό παιχνίδι 19:30 στο γήπεδο Κάνιστρας ο Απόλλων Εγλυκάδας θα παίξει με την Πάτρα 2005.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr