background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με νίκη ξεκίνησε η Ακράτα BC το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η (60-56)

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤHΣ Ε.Σ. ΙΤΕΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ”

Όλες οι ομάδες της Αιγιάλειας ξεκίνησαν νικηφόρα τα πρωταθλήματα μπάσκετ στα οποία συμμετέχουν τη νέα σεζόν. Μετά τον Αστέρα Τέμενης στη National League 2 και τον Κεραυνό Αιγίου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, με το “δεξί” ξεκίνησε και η Ακράτα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Αν και δυσκολεύτηκε και αγωνιζόμενη με απουσίες (παρατάχτηκε με 8 παίκτες), η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας πήρε τη νίκη με 60-56 απέναντι στη «νεοφώτιστη» ομάδα της ΕΣ Ιτεών που αποδείχθηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος» και λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη. 30΄΄ πριν τη λήξη το σκορ ήταν στον πόντο (57-56) με το νεαρό Πετρόπουλο να διαμορφώνει με τρίποντο το τελικό 60-56 για τους γηπεδούχους.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Δημήτρη Κατωπόδη (που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Νίκου Ζίζηλα) ήταν οι Δούβος, Πετρόπουλος και Βαγενάς, ενώ από την ομάδα του Νίκου Πετούση ξεχώρισαν οι Αναστασόπουλος και Τσούνας.

Τα 10λεπτα: 25-20, 12-17, 10-11, 13-8

ΑΚΡΑΤΑ (Κατωπόδης): Τσινούκας 9, Δούβος 17 (1), Βαγενάς 11 (1), Πετρόπουλος 16 (1), Σωτηρόπουλος 4, Βασιλάτος 3 (1), Βασιλακόπουλος, Διαμαντόπουλος

ΙΤΙΕΣ (Πετούσης): Γουβέλης 6, Τσούνας 10 (2), Αναστασόπουλος 11 (3), Γιαννακόπουλος 8 (2), Παπαζιάκας 5 (1), Σπυρόπουλος 4, Βόλης 9 (1), Σπ. και Αθ. Καστής, Κατσαίτης, Ζήσης, Κακλαμάνης

Φωτογραφίες: Βασίλης Γιοβάς

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ακράτα – Ε.Σ. Ιτεών 60-56
Αιγέας Γαστούνης – Ηρακλής Πύργου 57-65
Σοπωτό Καλαβρύτων – Προφήτης Ηλίας 62-61
Πήγασος Μπεγουλακίου – Σείριος Πατρών 51-74
Υπερίων Αμαλιάδας – Α.Ο. Σκαγιοπουλείου 65-59
Αχαϊκός – Νίκη Προαστίου 63-55
Κεφαλληνιακός – ΠΑΣ Ναυπάκτου 53-56

Επόμενη αγωνιστική

ΠΑΣ Ναυπάκτου – Ακράτα
Σείριος – Κεφαλληνιακός
Προφήτης Ηλίας – Πήγασος
Σκαγιοπούλειο – Σοπωτό
Ηρακλής – Υπερίων
Νίκη – Αιγέας
Ε.Σ. Ιτεών – Αχαϊκός

Ευχαριστίες της Ακράτας για τον ηλεκτρονικό πίνακα

Ο πρόεδρος του Α.Ο Ακράτα, Βασίλης Γιοβάς ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο για την παρέμβαση του στο θέμα με τον ηλεκτρονικό πίνακα του Κλειστού Γυμναστηρίου Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το άγχος της πρεμιέρας και η πολύ καλή εμφάνιση του αντιπάλου, έδωσαν έναν όμορφο αγώνα στο κοινό που βρέθηκε στο Κλειστό «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος».
Το παιχνίδι διεξήχθη με προσωρινό ηλεκτρονικό πίνακα, που έδειχνε σκορ και χρόνο αναμένοντας τον βασικό πίνακα από τον Δήμο Αιγιάλειας.
Ευχαριστούμε την ΕΟΚ και προσωπικά τον κ. Λιόλιο που επιλήφθηκε του θέματος, ώστε να μπορεί η ομάδα μας να δίνει τους εντός έδρας αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας».
Ο πρόεδρος του Α.Ο Ακράτας
Βασίλης Γιοβάς”


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr