background img
banner
banner

Καλάβρυτα: Παθολογικά πιθανότατα τα αίτια θανάτου του Άγγλου φωτορεπόρτερ στον Βουραϊκό

Στη νεκροψία νεκροτομή αναμένονται οι απαντήσεις για τον θάνατο 67χρονου Άγγλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτώβρη μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού. Ο Βρετανός ανήκε σε μια ομάδα από έξι πεζοπόρων που ήσαν στο βουνό με αφορμή τις ασκήσεις της πολεμικής αεροπορίας καθώς είχαν μεταβεί στην οροσειρά για παρακολούθηση και φωτογράφηση. Ο 67χρονος που ήταν και συνταξιούχος αεροπόρος έχασε ξαφνικά αισθήσεις του και κατέρρευσε ενώ φωτογράφιζε.

Οι ομοεθνείς φίλοι του κάλεσαν το 112 και άμεσα στο έσπευσε ομάδα της ΕΛΑΣ που κάλεσε Πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαβρύτων για τη μεταφορά του.

Ο άτυχος άνδρας παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του σε αμπελώνα στη θέση «Πόρτες» περίπου 400 μέτρα από τον δρόμο Διακοπτό – Καλάβρυτα. Μεταφέρθηκε από σημείο όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα τα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει στην Πάτρα. Εξετάζεται ως αίτια θανάτου παθολογικά αίτιο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr