background img
banner
banner

Μέτρια εμφάνιση και βαριά ήττα του Αστέρα Τέμενης στην Καλαμάτα με 81-64

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ!

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στον 1ο όμιλο της National League 2 ο Αστέρας Τέμενης κόντρα στη “νεοφώτιστη” Καλαμάτα ΄80 εκτός έδρας. Μετά από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση γνώρισε δίκαια την ήττα με 81-64 από τους γηπεδούχους που έπαιξαν με πάθος και δύναμη, δείχνοντας ότι στην έδρα τους θα είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η Αιγιώτικη ομάδα από τους 81 πόντους που πέτυχε την 1η αγωνιστική επί της Αχαγιάς ΄82, έπεσε στους 64, λόγω της μεγάλης αστοχίας, κυρίως στα μακρινά σουτ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκε τον ίδιο αριθμό πόντων (81) με όσους πέτυχε στη νίκη επί της Αχαγιάς (81-77).

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι το… παράκαναν με την εξωπραγματική τους ευστοχία στα σουτ τριών πόντων. Ούτε λίγο ούτε πολύ είχαν 18(!) εύστοχα, αριθμός που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία. Δηλαδή πέτυχαν 54 πόντους έξω από τη γραμμή των 6.75 με τους Κωνσταντίνου και Σκοπέτο να έχουν τα 10 από τα 18 (από 5 έκαστος).

Στον Αστέρα αφήνουν πίσω τους την εμφάνιση και την ήττα καθώς απαιτείται ανασύνταξη δυνάμεων εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΓΣ Γαργαλιάνων την επόμενη Κυριακή στο Αίγιο και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και μετράει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ξενούλης: “Κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας”

Ο προπονητής του Αστέρα Τέμενης Αρης Ξενούλης μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε: “Ηττηθήκαμε δίκαια. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν όσο σκληροί έπρεπε στην άμυνα κι επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να πετύχουν 18 τρίποντα. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να πετύχουμε του στόχους μας. Σηκώνουμε το κεφάλι και προχωράμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για τη νίκη”.

Διαιτητές: Β. Αναστασόπουλος-Γαραντζιώτης-Μπεράτος.

Δεκάλεπτα: 22-16, 36-30, 58-46, 81-64

Καλαμάτα (Σπυρόπουλος): Κωνσταντίνου 23(5), Σκοπέτος 18(5), Κομποτής 4, Αναγνωστόπουλος 7(1), Παπουτσής 6(1), Αλεξανδρόπουλος 11(3), Κωτσάκος, Νικολόπουλος, Χρονόπουλος 6(2), Αλοίμονος 6(2), Γεωργακόπουλος.

Αστέρας (Ξενούλης): Βουρνάς 11(1), Σταθακόπουλος 6, Κανελλάκης 3(1), Καρλής 13, Μανωλάκης 16, Κούτρας 5(1), Ιατρόπουλος 7(1), Ροκανάς 2, Πατερούδης 1.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr