background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μια νίκη και μια ισοπαλία στις μάχες της Αιγιάλειας

ΘΥΕΛΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1, ΦΛΟΓΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ 0-0

Κρατάει γερά στην κορυφή ο Πανιώνιος / Αχιλλέας. Μετά το 3-0 σε βάρος της ΑΕ Καλαβρύτων συμπλήρωσε τρεις νίκες με τέρματα 11-0. Καλύτερη επίθεση και άμυνα

Συνεχίζει τις επιτυχίες με μια ακόμα νίκη το Ζαβλάνι, που μετά το 1-0 σε βάρος του Δαβουρλή, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Η ΑΕ Αιγίου ήταν καλύτερη στο Ρίο, είχε τις φάσεις για να πάρει σκορ ασφαλείας και τη νίκη, την οποία έκανε τελικά δώρο στον Αετό. Οι γηπεδούχοι γύρισαν σε 2-1 το εις βάρος τους 0-1 στο τελευταίο 10λεπτο.

Στο γήπεδο Πλαστήρα ο Π. Κουτρουμπίνας είχε το γκολ για τη νίκη του Αστέρα, αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, ενώ επεισοδιακό ήταν το φινάλε με τον διαιτητή Μαρδά να υποχρεώνεται σε 5λεπτη διακοπή του αγώνα και να …κοκκινίζει ακόμα έναν παίκτη του Αστέρα που ήταν ο Γκιόκα στον πάγκο των φιλοξενούμενων αφού είχε γίνει αλλαγή.

Πρώτη νίκη ο Αχιλλέας που έχασε πέναλτι και ευκαιρίες, βρήκε τελικά το γκολ της νίκης 1-0 σε βάρος της Αργυράς.

Πρώτος βαθμός για τους ουραγούς Φλόγα Ροδιάς και Φοίνικα / Ζήρια (0-0) και παράλληλα η πρώτη ισοπαλία στον 2ο όμιλο ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Θύελλα Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 0-1

Στο γήπεδο Πλαστήρα ο Αστέρας κράτησε το γκολ του Π. Κουτρουμπίνα από το 43΄, αφού αμέσως μετά ακολούθησε δοκάρι του Μυλωνά από πάσα του Γκοτσόπουλου και στις καθυστερήσεις ο Γκοτσόπουλος έστειλε στο δοκάρι του Μακρυγιαννάκη το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Οικονομόπουλο.

Ο σκόρερ της Τέμενης Π. Κουτρουμπίνας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 58΄, ενώ από τον πάγκο είδε την κόκκινη κάρτα και ο Γκιόκα στο 94΄.

Το παιχνίδι κινδύνεψε με διακοπή, όταν φίλαθλος εκτόξευσε μπουκάλι και πέτυχε τον βοηθό του διαιτητή Βασίλη Μαρδά, Σπύρο Σταυρόπουλο, πριν την εκτέλεση του πέναλτι της Θύελλας.
Για το συγκεκριμένο γεγονός ο Βασίλης Μαρδάς έγραψε στο φύλλο αγώνα: «Στο 95΄ του αγώνα εκτοξεύτηκε μπουκάλι από την κερκίδα με αποτέλεσμα να πετύχει τον α΄ βοηθό μου στο πόδι.
Ακολούθησε προσωρινή διακοπή πέντε λεπτών.

Στο διάστημα της διακοπής των πέντε λεπτών ακολούθησε γενική σύρραξη στην κερκίδα και έδωσα συνέχεια μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα.»

Θύελλα: Μεντζελόπουλος, Ιατρόπουλος, Τρακαδάς (56΄ Γκιώνης), Νικολάου, Κουρτάκης, Μυλωνάς, Ραμπούσγια (75΄ Ριτσινιάς), Διαμαντόπουλος, Αποστολόπουλος, Γκοτσόπουλος, Τσέλα (66΄
Ζουμής) .

Αστέρας: Μακρυγιαννάκης, Λελούδας, Κουμπέτσος, Σπανός, Σωτ. Κουτρουμπίνας (60΄ Τσάλος), Καυγάς, Μαυρούλιας, Γκιόκα (46΄ Τάφα), Γιαννόπουλος, Μανίκας (46΄ Οικονομόπουλος) , Π. Κουτρουμπίνας.

Αχιλλέας – Αργυρά 1-0

Δεν μπόρεσε στο 6΄ ο Χότζα να σκοράρει στο πέναλτι που εκτέλεσε, είχε δοκάρι στο α΄ ημίχρονο όπως και ο Μούκας, ενώ δοκάρι είχε και στο β΄ ημίχρονο ο Φίλιας.
Πιο εύστοχος ο Καρέλας σημείωσε το γκολ της νίκης του Αχιλλέα απέναντι στην Αργυρά στο 35΄, βάζοντας τέλος στις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Αντύπας (70΄ λτ Παντελής), Ασημακόπουλος, Τσίρος, Χύσα, Πέτση, Μούκας, Καρέλας, Λουράκης (88΄ Σωτηρόπουλος), Φίλιας, Χότζα.

Πανιώνιος / Αχιλλέας – ΑΕ Καλαβρύτων 3-0

Στην Αγυιά τα Καλάβρυτα ήσαν στο παιχνίδι μέχρι το 90΄ που δέχτηκαν το δεύτερο γκολ από τον Γιώργο Μποζιονέλο. Ο ίδιος είχε ανοίξει το σκορ στο 39΄ και ο ίδιος το έκλεισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 95΄.
Στη νεαρή ομάδα του Κωστή Βλάχου κρατούν την καλή εικόνα που είχε για ένα ακόμα παιχνίδι, δεχόμενοι συγχαρητήρια και από τους γηπεδούχους.
Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Μπαχάς (60΄ Ταφάνι), Αλεξόπουλος, Θεοδοσίου, Φλογεράς, Αχ. Δαφαλιάς (65΄ Π. Κ. Δαφαλιάς), Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Ρετζίνο, Κουτρουμάνης, Αντριάνο (85΄ Πεντζιάς).

Αετός Ρίου – ΑΕ Αιγίου 2-1

Δικό της παιχνίδι έχασε η ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Ρίου που είχε τις ευκαιρίες, προηγήθηκε στο 76΄ με τον Μπάσα που βρήκε στόχο με σουτ εκτός περιοχής. Νωρίτερα είχε δοκάρι ο Γκραικιώτης και δοκάρι είχε επίσης ο Μπάσα για να κάνει το 2-0 για την ΑΕ Αιγίου. Στο 1-1 το Αιγιώτικο σωματείο ζήτησε γκολ πως η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του Αυγέρου σε λόμπα του Αλεξόπουλου, Ανδρικόπουλος 79΄ και Σπανός 83΄ πέτυχαν τα δυο γκολ που έδωσαν τη νίκη με ανατροπή στον Αετό Ρίου.
ΑΕ Αιγίου: Βουλιέρης, Σπ. Γκιζέλης (64΄ Κόλα), Καπετσώνης (88΄ Κωστόπουλος), Γεωργακόπουλος, Μάλλιος, Π. Δημόπουλος, Πολίτης, Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπάσα.

Φλόγα Ροδιάς – Φοίνικας / Ζήρια 0-0

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Φλόγα Ροδιάς και Φοίνικα / Ζήρια.
Περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Φοίνικας / Ζήρια: Δερβενιώτης, Χριστόπουλος, Βερβέρογλου, Κουτσουμπελίτης, Ραυτόπουλος, Ψυχογιάννης, Νικολακόπουλος, Δ. Θεοχάρης (75΄ Βούρος), Χίνκου, Κορδοτός, Θ. Θεοχάρης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr