background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δίνουν και παίρνουν οι εκπλήξεις στον 2ο όμιλο

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Από τη νίκη 4-2 απέναντι στον Πήγασο έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας Βασίλης Μπαλατής. Όχι τόσο από την εμφάνιση της ομάδας που έδειξε να έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει στο φινάλε υπέρ της το παιχνίδι.

Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Κάνιστρας περιμένει καλύτερες μέρες όσο θα «δένει» η ομάδα με τον καιρό. Για το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης με το Πάτραι, στο οποίο καλείται να παρουσιάσει μεγάλο ποσοστό δυνατοτήτων για να πάρει τη νίκη.

Μόνιμες οι εκπλήξεις στον 2ο όμιλο

Ο Κεραυνός είχε κερδίσει 3-1 το Πάτραι, που έπαιξε καλύτερα στο 1-1 με την Θύελλα Πάτρας, αλλά έχασε 1-2 από τον ουραγό Αστέρα Λεοντίου.
Ο Ηρακλής Πατρών εκτός έδρας ήρθε ισόπαλος με τον Πήγασο, κέρδισε στη συνέχεια τον Εθνικό και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε δυο ήττες. Εντός έδρας 1-3 από τον Κεραυνό και εκτός έδρας 1-4 από τον Αρη Πατρών, που έκανε την πρώτη του φετινή νίκη.
Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα σωματεία του 2ου ομίλου. Επίσης δεν βλέπουμε κάποια ομάδα να ξεχωρίζει, να μας δείξει ότι μπορεί να είναι το φαβορί του ομίλου.

Οι σκόρερς

Ο επιθετικός της Ακράτας Κώστας Ασπρούκος άνοιξε λογαριασμό στα γκολ, σημειώνοντας μάλιστα δυο απέναντι στον Πήγασο.
Ο Σπυρόπουλος του Πήγασου μετράει τα περισσότερα γκολ στον 2ο όμιλο έχοντας σκοράρει πέντε φορές και τον ακολουθεί με 4 γκολ ο Σουγλέρης του ΑΠΣ Πάτραι:
5 γκολ Σπυρόπουλος (Πήγασος)
4 γκολ Σουγλέρης (Πάτραι)
2 γκολ Ασπρούκος, Μαγγίνας, Δήμας (Αιγείρα/Ακράτα), Σπανός (Αγ. Βασίλειος), Χ. Θεοδωρακόπουλος (Νίκη), Φούντζουλας, Φουρφουρής (Ηρακλής Π.), Κυριακόπουλος, Μικελάτος (Εθνικός Π.), Αποσκίτης, Στειακάκης (Άρης Π.), Φραντζής (Αστ. Λεοντίου), Κουτσαντώνης (Θύελλα Π.).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr