background img
banner
banner

Συνάντηση γονέων 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Για πρώτη φορά στα εκπαιδευτικά χρονικά της Αιγιάλειας την περασμένη Παρασκευή συναντήθηκαν 2ο Γ.Ε.Λ. Αιγίου, εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γ.Ε.Λ. 1ου και 2ου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δυο Γενικά Λύκεια της πόλης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γ.Ε.Λ. Γιώργος Ρόζος και 1ου Γ.Ε.Λ. Κατερίνα Δημουλά μαζί με τους Διονύση Τσουκαλά, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γ.Ε.Λ., Μένιο Κουτρόπουλο, πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου στο 1ο Γ.Ε.Λ. και τον Χρήστο Αποστολή, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου στο 2ο Γ.Ε.Λ.

Επίσης, την ίδια μέρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γ.Ε.Λ. Γιώργος Ρόζος, είχε προηγούμενα συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Δριβίλα, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στήριξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που φιλοξενείται στο 2ο Γ.Ε.Λ., από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr