background img
banner
banner

Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Αλέξη Ζησιμόπουλου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εκδήλωση για την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου τού Αλέξη Ζησιμόπουλου, «Σκοτεινά βήματα», πραγματοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Θα μιλήσουν οι Βαρβάρα Σεφέρη φιλόλογος, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πάτρας, Ανδρέας Αρβανίτης ηθοποιός- σκηνοθέτης, Παναγιώτης Βάγιας φιλόλογος, Πρόδρομος Μπαχτζόγλου φοιτητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών. Μουσική επιμέλεια εκδήλωσης: Αρίστος Καρβελάς, Στέλλα Καρβελά (πιάνο), Ελένη Σπηλιοπούλου (φλάουτο).
Ο Αλέξης Ζησιμόπουλος γεννήθηκε στο Ρίο Πατρών και κατοικεί στο Αίγιο. Σπουδάζει στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ασχολείται από μικρός με σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μυθοπλασία, παρακολουθώντας κινηματογραφικές παραγωγές και θέατρο, διαβάζοντας ποικίλα είδη λογοτεχνικών εντύπων, αλλά και συμμετέχοντας με κάθε ευκαιρία σε σχετικές δράσεις κατά τα σχολικά χρόνια. Μεγάλη του αγάπη και χρόνια ενασχόληση είναι η συγγραφή διηγημάτων και ιστοριών. Απώτερος στόχος του ήταν να καταφέρει κάποτε να μοιραστεί τις συγγραφικές δημιουργίες του με ένα ευρύτερο κοινό, γεγονός που επιτεύχθηκε για πρώτη φορά μέσω της έκδοσης του βιβλίου του.

Η περίληψη του βιβλίου: Σε έναν παρακμάζοντα ηθικά και οικονομικά κόσμο, μια θεά στέλνει ένα ξωτικό σε μια αποστολή: Μαζί με τέσσερις εκλεκτούς πρέπει να συγκεντρώσει τέσσερα μαγικά κλειδιά και να επιφέρει την εκ θεμελίων αλλαγή του. Μια ομάδα πολύ διαφορετικών χαρακτήρων θα ταξιδέψει από τη μία άκρη του κόσμου έως στην άλλη, αλληλεπιδρώντας με διαφορετικά πρόσωπα, βιώνοντας παράλληλα ποικίλες καταστάσεις. Οι ήρωές μας θα ωριμάσουν, αναπτύσσοντας παράλληλα ισχυρές σχέσεις μεταξύ τους. Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου τους, θα βρουν, άραγε, κάτι να αγαπήσουν στον κόσμο που τους έχει πληγώσει ή θα είναι η ολοκληρωτική αλλαγή εκείνη που πρόκειται να αποτελέσει τη μοναδική ενδεδειγμένη λύση;


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr