background img
banner
banner

Τους συνδέει το πάθος για το αυτοκίνητο!

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ «THUG DRIVERS ΑΙΓΙΟ» – ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου όταν η αγάπη για τους… τέσσερις τροχούς, έφερε κοντά νέους και μεγαλύτερους στο Αίγιο, με στόχο την διοργάνωση κοινών δράσεων που θα έχουν σκοπό να τους κρατήσουν κοντά σε αυτό που αγαπούν, το αυτοκίνητο. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το club «Thug Drivers Αίγιο», προσελκύοντας όλο και περισσότερους στις τάξεις του.

Λίγο πριν προχωρήσουν οι διαδικασίες για την μετατροπή του club σε σύλλογο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, μία όμορφη συνάντηση μελών του (περίπου 30 τον αριθμό), στο κατάστημα «25αράκι» στον Άγιο Αθανάσιο, εκεί όπου έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με πολλές ευχές για την νέα χρονιά. Μάλιστα, το φλουρί έτυχε ο Αντώνης Αντωνόπουλος και αντιστοιχούσε σε ένα καθαριστικό –γυαλιστικό για δερμάτινες επιφάνειες αυτοκινήτου, το οποίο προσέφερε ο Λάμπης Παπαδόπουλος. Ακόμη, μεταξύ άλλων, παρών ήταν και ο Νίκος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής, ο οποίος επίσης στηρίζει το club. ΄΄Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Λάμπη Παπαδόπουλο όχι μόνο γιατί μας προσέφερε το δώρο για το φλουρί αλλά γιατί βρίσκεται από την αρχή δίπλα μας, αλλά και τον Νίκο Παπαδόπουλο για την στήριξή του΄΄, ανέφερε ο εκπρόσωπος του club, Αλέξης Ζαχαράκης.

Σκέψεις για δράσεις εντός και εκτός Αιγίου

Μιλώντας στο “Protionline.gr ” ο Αλέξης Ζαχαράκης, που είναι ένας εκ των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν και ξεκίνησαν το club, τόνισε πως ΄΄παρά το γεγονός ότι το club είναι σχετικά καινούριο, αφού υφίσταται μόλις ένα χρόνο, βλέπουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από αυτό από ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό και κινούμε τις διαδικασίες ώστε να δημιουργήσουμε σύλλογο, αφού άτυπα έχουμε ήδη περίπου 70 μέλη. Ξεκινήσαμε από στόμα σε στόμα, κάναμε κάποιες δράσεις, όπως αυτή που διοργανώσαμε πέρυσι τον Μάρτιο στην παραλία Αιγίου με την έκθεση αυτοκινήτων, ενώ μέσα σε αυτό τον χρόνο υπήρξαν πολλές συναντήσεις μας. Σκοπός μας είναι μέσα από αυτή τη δράση να φέρουμε κοντά νέους και παλαιότερους που μας συνδέει το ίδιο πάθος, το αυτοκίνητο. Θέλουμε να διοργανώνουμε εκδρομές μαζί, να επισκεπτόμαστε αγώνες και γιατί όχι, να φέρνουμε δράσεις και εκθέσεις στο Αίγιο, προσελκύοντας και κόσμο από άλλες περιοχές΄΄.

Όποιος ενδιαφέρεται για το club «Thug Drivers Αίγιο», μπορεί να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Ζαχαράκη στο τηλ. 6987798446.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr