background img
banner
banner

Τρεις Αιγιώτες από την ΠΑ.Ε.Κ. στα διοικητικά όργανα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ!

Τρεις θέσεις σε Διοικητική Επιτροπή και Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, δύο τακτικές και μία αναπληρωματική, κατέλαβε η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή κατά την αποψινή  πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, που προέκυψε από τις εκλογές της 9ης, 10ης και 11ης Δεκεμβρίου.

Ο Αρίστος Τηλιγάδης επανεξελέγη πανηγυρικά α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας λαμβάνοντας, κατά την ψηφοφορία μεταξύ των 31 μελών του Δ.Σ., 20 ψήφους και είναι προφανές ότι στηρίχθηκε από τους τρεις εκλεγμένους της Π.Α.Ε.Κ. αλλά και τους 17 της παράταξης του Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Η επανεκλογή του στην σημαντική αυτή θέση για το Επιμελητήριο Αχαΐας, δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η συνεργασία του με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα στην προηγούμενη διοίκηση,  θεωρείται επιτυχημένη, κάτι που αναγνώρισε και η πλειοψηφία του εκλογικού Σώματος του φορέα, στις πρόσφατες εκλογές.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η εκλογή δύο νέων ανθρώπων, ενός επανεκλεγέντα και ενός νέου επιμελητηριακού συμβούλου, στο νεοσύστατο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο. Ως τακτικό μέλος ορίστηκε ο Κώστας Δεληγιάννης και ως αναπληρωματικό, ο Νίκος Φράγκος επίσης από την Π.Α.Ε.Κ.

Η νέα σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αχαΐας έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρλαφέκας Πλάτωνας, Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τηλιγάδης Αριστείδης, Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πετράτος Ιωάννης, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσουμπέλης Θεόδωρος, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: Τζούδας Παναγιώτης, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕ.ΜΗ. ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ: Χελάς Παναγιώτης, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ: Ανδρικόπουλος Χαράλαμπος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr