background img
banner
banner

Και ο δήμος Αιγιαλείας ζητά να πληρωθεί από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος

ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναιγιάλειο, με τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις, έρχεται να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο μετά το εξώδικο που απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τα Χριστούγεννα, το Νομικό Πρόσωπο “Πολιτισμός, Παιδεια, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία  Δήμου Αιγιαλείας.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής των γηπέδων προσκαλεί την ΠΑΕ Παναιγιάλειος να καταβάλει περίπου 2.500€ για τη χρήση του γηπέδου στο Δημητρόπουλο  και άλλα τόσα περίπου για το 15% των εισπράξεων από τους αγώνες που έχει δώσει στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει να καταβάλει 700€ το μήνα για τις προπονήσεις στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και ήδη τρέχει ο τέταρτος μήνας που δεν έχει εξοφληθεί.

Το ανεξόφλητο ποσό για το Δημοτικό στάδιο αφορά τρεις αγώνες και η διοίκηση του Νομικού Προσώπου “Πολιτισμός, Παιδεια, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία  Δήμου Αιγιαλείας,  με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου παίρνει τα μέτρα της πριν η κατάσταση ξεφύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε σταλεί και επιστολή πριν το εξώδικο που ενημέρωνε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος για τις οφειλές της.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr