background img
banner
banner

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Σε πρόσληψη 27 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρούν τα ΕΛΤΑ. Από τα 27 άτομα 10 αφορούν Δ.Ε. εσωτερικής εκμετάλλευσης, 16 ατόμων Δ.Ε. διανομέων και ενός ατόμου Δ.Ε. οδηγών. Από αυτές, θέσεις προορίζονται και για τα ΕΛΤΑ Αιγίου που αντιμετωπίζουν το γνωστό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, γεγονός που δυσκολεύει την διανομή της αλληλογραφίας.

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν όσοι προσληφθούν θα είναι πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Ε.Λ.Τ.Α.) Α.Ε. των Νομών Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, προσλήψεις θα γίνουν στα καταστήματα ΕΛΤΑ στην Πάτρα, στο Αίγιο, στην Αμαλιάδα, στην Ιθάκη και αλλού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, εντός προθεσμίας δέκα ημερών. Συγκεκριμένα, η υποβολή ξεκινά αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr