background img
banner
banner

ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:«Αυτού του είδους οι νοοτροπίες είναι ξένες προς εμένα και τη διοίκηση που άσκησα»

Το γεγονός ότι εκ μέρους της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας δεν του χορηγούν αντίγραφο του πορίσματος των ορκωτών λογιστών, αλλά ούτε και του βιβλίου Ταμείου και των σχετικών ενταλμάτων, καταγγέλλει μέσω γραπτής δήλωσής του ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλος ΔΣ ΟΕΣΠ &ΝΕ Ελλάδος, Λάμπης Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, τονίζει τα εξής: ΄΄Πλησιάζει το δικαστήριο και δεν μου χορηγούν αντίγραφο του πορίσματος των ορκωτών ούτε καν αντίγραφα του βιβλίου Ταμείου και των σχετικών ενταλμάτων για να ελέγξω ιδίοις όμμασι την δήθεν οικονομική ατασθαλία επί των ημερών μου ως προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού.Έχω κάνει γραπτές πρωτοκολλημένες αιτήσεις, έχω στείλει επανειλημμένα email, μέχρι και εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση και με έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Τους πληροφορώ πως αυτού του είδους οι νοοτροπίες είναι ξένες προς εμένα και προς την Διοίκηση που άσκησα. Τους υπενθυμίζω πως όλα ελέγχονται από την Δικαιοσύνη. Τους ενημερώνω για άλλη μια φορά πως αγνοώντας κατ’ εξακολούθηση το καταστατικό του συλλόγου και τον Νόμο, επιβαρύνουν την θέση τους και όχι την άμυνά μου, όπως λανθασμένα νομίζουν΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr