background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Δαβουρλής δεν συγχώρεσε τα λάθη 4-0 τη Θύελλα

«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΡΙΟΛΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ

Πρωτοπόρος ο Πανμοβριακός, όμως σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα γίνονται. Η ομάδα του Ριόλου έχασε δίκαια 1-2 από τον Εθνικό Σαγεΐκων, μετά από 29 παιχνίδια χωρίς ήττα στο γήπεδό της. Είχε να χάσει από πέρυσι 26/04, πάλι από ομάδα της περιοχής, το Λιμνοχώρι.

Εν τω μεταξύ στο πρώτο 10λεπτο των αγώνων, τα περισσότερα αποτελέσματα ήσαν …ανάποδα. Ο Λέων Αλισσού κέρδιζε τον Αετό Π., ο Άρης Π. τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο Φωστήρας την Θύελλα Πάτρας. Η ποιότητα όμως των ισχυρών αντέστρεψε την κατάσταση και αποκατέστησε την τάξη, για να ακολουθήσουν οι νίκες των φαβορί.

Μόνο η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον Πήγασο, μειώνοντας απλά σε 1-2 στις καθυστερήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θύελλα Π. που κέρδισε 5-2 τον Φωστήρα, ισοφάρισε 1-1 με τον Σουρανή, ο οποίος πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα Μήλα (3ο που αποκρούει φέτος), στο χαμένο πέναλτι του Λαζανά.
Στην Παραλία δεν υπήρξαν φάσεις, ούτε λοιπόν και γκολ, Δόξα και Νίκη Πρ. έμειναν στο 0-0.

Αδιάφορος ο Ατρόμητος, το Λιμνοχώρι πάσχιζε για την επίτευξη ενός τέρματος, το δέχτηκε τελικά στο 90΄, ενώ οι ομάδες είχαν από μια αποβολή στο 63΄.

Δαβουρλής – Θύελλα Αιγίου 4-0

Ξεκίνησε αποφασιστικά και με πρωτοβουλίες η Θύελλα Αιγίου, που στο παιχνίδι με τον Δαβουρλή έμελλε να πληρώσει ακριβά τα λάθη της. Λάθη που ξεκίνησαν από το 8΄ όταν ο Φλωρόπουλος έβαλε μπροστά1-0 τον Δαβουρλή και συνεχίστηκαν για να έρθει η βαριά ήττα 0-4.

Μάλιστα η ομάδα του Αιγίου χρειάστηκε να ρισκάρει αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς – νωρίς, δέχτηκε το 0-2 στο 41΄από τον Λιμάτσι, το 0-3 αμέσως με το ξεκίνημα της επανάληψης από τον Φλωρόπουλο και εκεί τελείωσαν όλα. Το τελικό 4-0 για την ομάδα του Δαβουρλή σημείωσε ο Λιμάτσι στο 63΄.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ: Κοκοτσής, Ζαφειράκης (87’ Λαζαρίδης), Κοτσιάι, Μανούσος, Πρέμτο, Βετούλας, Κούστας, Στάμος (70’ Ανδρεοσόπουλος), Φλωρόπουλος, Λιμάτσι (86’ Μακρής), Καραμπούλας (80’ Γουργουρίνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ψυχράμης, Σπηλιωτόπουλος, Ραμπούσγια, Σωτηρόπουλος (57’ Ασπρούκος), Γκοτσόπουλος, Γιαννόπουλος, Λιάτος (71’ Μάλλιος), Δαυλάς, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (86’ Μανέτας), Μητρόπουλος (46’ Νταλάκος).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 14/04 -17:30
Θύελλα Αιγ. – Πανμοβριακός
Πήγασος – Δαβουρλής
Αναγέννηση – Δόξα Παρ.
Νίκη Πρ. – Κεραυνός
Εθνικός Σαγ. – Αετός Π.
Άρης Π. – Θύελλα Π.
Λέων Αλ. – Ατρόμητος
Λιμνοχώρι – Φωστήρας


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr