background img
banner
banner

Αυτή την Κυριακή η εκδήλωση του Χορευτικού

ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

 

Με θέμα «Μεράκι, τέχνη και ψυχή ο χορευτής σαν βάζει – η κάθε μια φιγούρα του με έργο τέχνης μοιάζει…», την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων», ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, γιορτάζει την συμπλήρωση 40 χρόνων δημιουργικής πορείας και έντονης επιτυχημένης δραστηριότητας.

Τα 46 ταξίδια του σε χώρες του εξωτερικού, οι εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα και οι πάνω από 150 παραστάσεις σε 17 χώρες αλλά και τα 6.000 παιδιά (μικρά και μεγάλα) που έχουν περάσει στα 40 αυτά χρόνια από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, δίνουν στον πιο μεγάλο Πολιτιστικό Σύλλογο της Αιγιάλειας, το δικαίωμα να καυχιέται για την επιτυχία του. Την Κυριακή λοιπόν θα δούμε πάνω από 95 χορευτές στην πρώτη εκτός των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων παράσταση, ενώ ο προγραμματισμός του ιστορικού πλέον Ομίλου, προβλέπει άλλο ένα διήμερο στις 29 και 30 Ιουλίου, με παραστάσεις στα Ψηλαλώνια, με έκθεση φωτογραφίας, με μνημόσυνο θανόντων μελών του Συλλόγου κ.λπ.

Στην πανηγυρική εκδήλωση της Κυριακής που θα καλυφθεί από την ορχήστρα του Γιάννη Παυλόπουλου, σημαντική θα είναι και η προσφορά του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις των  Σωματείων, όταν του ζητηθεί πρόθυμα συμμετέχει. Η πρόσκληση τιμάται στα 5 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων ( αμοιβή μουσικών – ενοικίαση ενδυμασιών – ενοικίαση κινηματογράφου – ηχητικά και φωτιστικά ) καλύπτονται από τον Χορευτικό Όμιλο και από ευγενικούς χορηγούς.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr