background img
banner
banner

Δράση και την Μ. Εβδομάδα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Έντονη είναι η δράση που αναπτύσσεται στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου και την Μεγάλη Εβδομάδα. Την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε προς τιμήν των εκπαιδευόμενων, των εκπαιδευτών και το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες η Κατανυκτική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον π. Δαμιανό Σταυρίδη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τη βοήθεια του ιεροψάλτη εθελοντή του Κέντρου Ανδρέα Τασόπουλου.

Ο π. Δαμιανός τελεί το μυστήριο έξω από το Ιερό (στον Σολέα) για να έχουν ορατότητα τα παιδιά στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, να κατανοήσουν τα Πάθη του Θεανθρώπου και τη σημασία τους.

Την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου  τελέστηκε στο χώρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου από τους π. Βασίλειο Πετρόπουλο και Δαμιανό Σταυρίδη . Οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν το Άγιο Μύρο και αντάλλαξαν ευχές για Καλό Πάσχα.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. μέσω ανακοίνωσής του, εύχεται ΄΄καλή Ανάσταση΄΄ και ΄΄ο Θείος Λόγος ας καθοδηγεί τη σκέψη να βλέπουμε πίσω με Κατανόηση, μπροστά με Ελπίδα και γύρω μας με Αγάπη΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr