background img
banner
banner

Σταθερά ψηλά, η Τοπική Ν.Δ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ

Η ανάληψη της προεδρίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας πριν δύο χρόνια από τον μητσοτακικό, Βασίλη Σταθακάρο, συνοδεύτηκε με όνειρα για την αναγέννηση του κόμματος στην περιοχή.
Δύο χρόνια μετά και λίγο πριν τη νέα εσωκομματική αναμέτρηση, ο Σταθακάρος κατάφερε αν μη τι άλλο να προσθέσει κύρος στην οργάνωση και να δώσει υπεραξία στη θέση του προέδρου της.
Υψηλά κομματικά στελέχη πέρασαν από την Αιγιάλεια, Μπακογιάννη, Χατζηδάκις, Κικίλιας, Βορίδης, Γκιουλέκας και άλλοι λάμπρυναν τις εκδηλώσεις που οργάνωσε η Τοπική υπό την καθοδήγηση Σταθακάρου, ανεβάζοντας το ηθικό των νεοδημοκρατών από άκρη σε άκρη του δήμου.
Ο Βασίλης έκανε δουλειά και αυτό φάνηκε, έτσι εργαζόμενος αδιάκοπα όπως λέει στην ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του για τις εσωκομματικές διαδικασίες της 13ης Μαΐου, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.
Μάλιστα, καυτηριάζει στην ανακοίνωσή του, τη διχαστική πολιτική που επιχειρούν αυτοί που επιδιώκουν να συμπαρασύρουν την Ν.Δ. Αιγιαλείας, σε προσωπικές διαδρομές.

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

«Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Φίλες και Φίλοι της Ν.Δ. Αιγιαλείας,
Από τον Απρίλιο του 2016, που μου κάνατε τη μεγάλη τιμή να με εκλέξετε Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιαλείας έως και σήμερα, εγώ και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. αφιερωθήκαμε στην προσπάθεια να ξανακάνουμε την τοπική μας οργάνωση αντάξια της ιστορίας και της αποστολής της μεγάλης φιλελεύθερης και πατριωτικής παράταξής μας.
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε αρκετά ικανοποιητικά.
Λειτουργήσαμε τα νέα μας γραφεία με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή.
Διοργανώσαμε εκδηλώσεις με ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα και με απόλυτη επιτυχία.
Απευθυνθήκαμε στην κοινωνία και καταφέραμε να φέρουμε κοντά μας ανθρώπους που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθεί από τη Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια, αλλά και φίλες και φίλους που για πρώτη φορά εμπιστεύονται το κόμμα μας και ασπάζονται τις ιδέες μας.
Επιδείξαμε κοινωνικό έργο και αναπτύξαμε συνεργασίες με φορείς της περιοχής μας, Δημοτικούς και Εκκλησιαστικούς, που ασχολούνται με τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Πήραμε θέση με δελτία τύπου, ανακοινώσεις και τακτικές μας παρεμβάσεις στα ΜΜΕ της περιοχής για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που αφορούν την Αιγιάλεια καταθέτοντας απόψεις, ιδέες και προτάσεις.
Εκπροσωπήσαμε επάξια την περιοχή μας σε όλες τις κομματικές συσκέψεις και εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τόσο σε επίπεδο ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.
Έχουμε τακτικότατη συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων με πάμπολλα μέλη, φίλες και φίλους της Ν.Δ. Αιγιαλείας.

Ειλικρινής και προς όφελος τους κόμματος στην Αιγιάλεια η συνεργασία μας με τα αρμόδια κομματικά όργανα της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας, αλλά και της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ.
Προφανώς και κάναμε ακούσια λάθη, είχαμε παραλείψεις, καταγράψαμε αστοχίες.
Ειλικρινά, δίχως δόλο και χωρίς προκατάληψη και υστεροβουλία.
Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες και όλους που συμμετέχουν στο Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιαλείας για την άψογη συνεργασία μας με τα όποια προβλήματα, τα οποία από κοινού αντιμετωπίσαμε.
Είμαι ιδιαίτερα περήφανος και απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρηστή οικονομική διοίκηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία της διετίας, αλλά και ο αναλυτικός απολογισμός των δράσεών μας.
Η νέα διοίκηση της Οργάνωσής μας θα κληθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις διαδικασίες πολύ κρίσιμων για το μέλλον του τόπου μας Εθνικών και Ευρωπαϊκών Εκλογών. Αυτή είναι η βασική μας προτεραιότητα και αποστολή.
Με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, το φθινόπωρο του 2019 θα διεξαχθούν Αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού. Κάποιες και κάποιοι βιάζονται και επιδιώκουν να συνδέσουν άμεσα τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου με τις Αυτοδιοικητικές εξελίξεις και εκλογές. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Δεν θα επιτρέψουμε όμως και να συμπαρασύρουν τη Ν.Δ. Αιγιαλείας σε προσωπικές διαδρομές, σε διχαστικές λογικές, σε τεχνητές διαφοροποιήσεις. Αυτά να είναι ξεκάθαρα και να θεωρούνται δεδομένα.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για την τιμητική θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου 2018 και εκφράζω την επιθυμία, εργαζόμενος αδιάκοπα σ΄ αυτή την κατεύθυνση, να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συσπείρωση.
Καλώ όλες και όλους που αγαπούν και στηρίζουν τη Ν.Δ. να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες της 13ης Μαϊου και να πράξουν αυτό που πάντα έκαναν:
Να δώσουν το μήνυμα της Ενότητας, της Ελπίδας, της Αποφασιστικότητας, του Αγώνα.
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ο Πρόεδρος της
ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας
Βασίλης Σταθακάρος»._


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr