background img
banner
banner

Εκλογές του Κινήματος Αλλαγής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ     ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 Την Κυριακή 24 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από το Κίνημα Αλλαγής, εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Συντονιστικής Γραμματείας σε κάθε Καλλικρατικό δήμο.

Για το δήμο Αιγιαλείας  η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης», Παλιό Νοσοκομείο και ώρες 8:00 -20:00.  Η Συντονιστική Γραμματεία του δήμου Αιγιαλείας θα είναι 7μελής.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη έως τις 19 Ιουνίου ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας καταθέσουν και αίτηση εγγραφής μέλους μέχρι τις 20/06/18 και ώρα  10:00 το βράδυ.  Η κατάθεση υποψηφιότητας  γίνεται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και συνοδεύεται με καταβολή τιμήματος 5 ευρώ.

Η εκλογή γίνεται με μονοσταυρία, ενώ εκλέγονται 2 τουλάχιστον από κάθε φύλο και ένας ή μια κάτω των 35 ετών.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας. Όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία καταβάλλουν 2 ευρώ αν είναι μέλη  και 5 ευρώ αν εγγραφούν ως μέλη την ώρα της ψηφοφορίας ( 2 ευρώ για την ψηφοφορία και 3 ευρώ για την εγγραφή μέλους).

“Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Φίλες και Φίλοι, συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία, ενεργοποιούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δυναμώνουμε τη φωνή του Κινήματος Αλλαγής και ξεκινάμε μια πορεία που ενώνει τους Έλληνες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και την πατρίδα μας” αναφέρει μεταξύ άλλων η απερχόμενη Γραμματέας της  Οργάνωσης Μαρία Παπαγεωργίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr