background img
banner
banner

Σπουδαία δουλειά με την ανακύκλωση στην Ανατ. Αιγιάλεια

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κάτι παραπάνω από αξιόλογη είναι η πρωτοβουλία κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας για την ανακύκλωση, με ανεκτίμητη εθελοντική προσφορά από πολλούς. Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας, με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να την εφαρμόσουν αλλά και να μην αφήνουν σακούλες με απορρίμματα εκτός κάδων.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Η στήριξη όλων μας στον τομέα της ανακύκλωσης είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη στιγμή. Η αποκομιδή των απορριμμάτων από την περιοχή δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, η διαλογή των σκουπιδιών και η ανακύκλωση είναι η μόνη λύση ώστε να μην δημιουργηθούν και πάλι τεράστιοι όγκοι απορριμμάτων, και μάλιστα εν όψει καλοκαιριού. Καθημερινά βρίσκονται εθελοντές στο χώρο της πρέσσας, ώστε να σας βοηθήσουν με την ανακύκλωση και να απαντήσουν στις όποιες απορίες σας.

Τέλος κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες και επαγγελματίες της Ανατολικής Αιγιάλειας, να μην αφήνουν σακούλες με σκουπίδια εκτός των κάδων, μιας και ο κίνδυνος μολύνσεων είναι μεγάλος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr