background img
banner
banner

Παραιτήσεις: Μετά το Βάσο από το Διακοπτό και ο Τάκης από τη Ροδοδάφνη

Η παραίτηση του Βάσου Σταυρόπουλου, τόσο από πρόεδρος της Δ.Κ. Διακοπτού όσο και από μέλος του τοπικού συμβουλίου, δημιούργησε “ακυβερνησία” στον πρώην δήμο αφού για την ώρα το συμβούλιο παραμένει ακέφαλο. Σε συνδυασμό με δύο ακόμη παραιτήσεις συμβούλων της πλειοψηφίας, έχουν μείνει από τα 5 μέλη, ένα από την πλειοψηφία, δύο από τη μείζονα αντιπολίτευση και αναζητούνται άλλα δύο από την ελάσσονα.

Στη “φωτιά που άναψε” ο Σταυρόπουλος στο Διακοπτό έρχεται να ρίξει λάδι, μια νέα παραίτηση, αυτή του προέδρου της Τ.Κ. Ροδοδάφνης Τάκη Ανδριόπουλου.

Ο Τάκης Ανδριόπουλος αναμένεται να δώσει την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή, πικραμένος από το δήμαρχο, γιατί του ζήτησε την παραίτηση από μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

Ο τοπικός σύμβουλος του Θανάση Παναγόπουλου ένιωσε πως υποβιβάστηκε από την απαίτηση του Δημάρχου που βεβαίως σκοπό είχε να πιέσει τον τ. πρόεδρο του ΝΠΔΔ Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, να παραιτηθεί. Ο Τάκης Ανδριόπουλος, όπως και ο Σταυρόπουλος, βλέπει λάθος χειρισμούς στη διαχείριση των απορριμμάτων, έτσι θα πει αντίο στον Παναγόπουλο, αλλά βεβαίως θα παραμείνει στο πλευρό του μέντορά του Δημήτρη Καλογερόπουλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr