background img
banner
banner

Γενέθλια για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Ένα χρόνο δράσης στην Αιγιάλεια, συμπλήρωσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που με καθημερινές περιπολίες έχει αυξήσει αισθητά την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής.

Οι άνδρες της ομάδας, παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, Ταξίαρχο Νίκο Κοτρωνιά, έκοψαν γενέθλια τούρτα, στην  “Αυλή του γέρο πλατάνου”, στο Σαλμενίκο.

Το “παρών” στα γενέθλια έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, με τους αντιδημάρχους Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και Μιχάλη Κυριακόπουλο καθώς και ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του δήμου, Σπήλιος Μούζουλας.

Θυμίζουμε ότι οι μηχανόβιοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήρθαν στην πόλη μας, μετά από πιέσεις της δημοτικής αρχής να μπει φρένο στην αύξηση της εγκληματικότητας, αφού πλέον οι διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο.  Καταλύτης όμως ώστε να ευοδωθούν οι προσπάθειες, ήταν το περιστατικό με τον Πέτρο Δαδιώτη, που δέχτηκε επίθεση από Ρομά, εντός της οικίας του στην Άκολη.

Έξι άνδρες είναι η δύναμη της ομάδας σήμερα, αλλά η πρόθεση του κ. Κοτρωνιά είναι σύντομα να γίνουν εννέα, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αστυνόμευση.

Τη γενέθλια τούρτα έκοψε ο προϊστάμενος της ομάδας Κώστας Τσάκωνας, ενώ το Τμήμα Τάξης Αιγίου στο οποίο υπάγεται η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) εκπροσώπησε ο υποδιοικητής Δημήτρης  Αδάμης.

Δημοτική αρχή και αστυνομική διεύθυνση συνεργάζονται στενά, αφού ο στόχος είναι  η ασφάλεια της περιοχής. Έτσι  πέρασαν και καλά το βράδυ της Τρίτης στο εστιατόριο του Γιάννη Πασχάκη, που φρόντισε να μη λείψει τίποτα από τη μικρή γιορτή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ .


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr