background img
banner
banner

Η Αλυκή… on line!

ΜΕΣΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ

Τι κι αν ο καιρός αυτό το καλοκαίρι αλλάζει… διάθεση από την μία στιγμή στην άλλη και πολλοί φεύγουν από τα σπίτια τους με ήλιο και καταλήγουν στην παραλία με συννεφιά, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής «Άγιος Νικόλαος» μερίμνησε ώστε να προσφέρει σε όλους πλήρη εικόνα για τις συνθήκες που επικρατούν ανά πάσα ώρα και στιγμή στην δημοφιλή παραλία της Αλυκής!

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, προχώρησε στην τοποθέτηση μετεωρολογικού σταθμού στον οποίο γίνεται ακριβής καταγραφή και μέτρηση των ανέμων που πνέουν, διευκρινίζοντας την ένταση και τη φορά, τον ήλιο, την θερμοκρασία, την υγρασία και την βροχή. Τα στοιχεία αυτά γίνονται γνωστά στον καθένα με ένα «κλικ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση aigio.meteoclub.gr όπου είναι online συνδεδεμένος ο μετεωρολογικός σταθμός και όλοι μπορούν να γνωρίζουν τις συνθήκες και τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην παραλία του Αιγίου, 24 ώρες το 24ωρο.

Σύντομα και εικόνα!

΄΄Πρόκειται για μία προσφορά του Συλλόγου μας προς τους φίλους της Αλυκής΄΄, επισήμανε στην «Π» ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγ. Νικόλαος» Νίκος Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα και τα εξής: ΄΄Το αμέσως επόμενο διάστημα, προτιθέμεθα να βελτιώσουμε την παροχή, προσφέροντας, με την εγκατάσταση κάμερας σε μακρινή λήψη, ώστε να μην καταγράφεται η δραστηριότητα των ανθρώπων, και εικόνα΄΄!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr