background img
banner
banner

Αξιοποίηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγίου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ

Των συναντήσεων της πλατείας ακολούθησε επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγίου.
Εκεί ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Στράτο Βαρδάκη και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος όχι μόνο για τον χώρο του κολυμβητηρίου, αλλά για όλο το αθλητικό κέντρο, διαπιστώνοντας ότι η λειτουργία του ταυτίζεται απόλυτα με την πρόθεση της ανάπτυξης του εναλλακτικού αθλητικού πολιτισμού που προωθεί.

΄΄Ο υπουργός είδε εκτός από το κολυμβητήριο, τους χώρους του μπάσκετ, του τέννις και του γηπέδου ποδοσφαίρου στο οποίο εκτελούνται εργασίες για τον πλαστικό τάπητα, το οποίο θα είναι έτοιμο περίπου στις 20 του μήνα. Επίσης, τον ενημερώσαμε ότι στον χώρο που υπολείπεται θα δημιουργηθεί γήπεδο 5Χ5 ώστε να λειτουργεί ως πλήρες προπονητικό κέντρο΄΄, επισήμανε στην «Π» ο κ. Βαρδάκης, κάνοντας γνωστό ότι ο υφυπουργός δεσμεύθηκε πως στο πλαίσιο των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, ένα αγώνισμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγίου, δεδομένου ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις! ΄΄Μας ικανοποιεί η δέσμευση αυτή του υφυπουργού, αφού έτσι αναγνωρίζεται το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγίου και θα φιλοξενήσει επίσημους αγώνες΄΄, τόνισε ο κ. Βαρδάκης.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, Θεόδωρος Μενεγής, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ τις κατόψεις του κολυμβητηρίου ώστε να γίνει ο προγραμματισμός των αγώνων, στοιχεία που θα σταλούν άμεσα.

Ταύτιση με τα Οινοξένεια

Επιπλέον, ο κ. Βασιλειάδης συζήτησε με τους φορείς του δήμου για το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουζίνας που επιθυμεί να διοργανωθεί στο Αίγιο παράλληλα με τους Αγώνες, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει και στο πλαίσιο των Οινοξενείων που κάθε χρόνο διοργανώνονται στην Αιγιάλεια.
Μάλιστα ο υφυπουργός γνώριζε για την διοργάνωση του θεσμού από τον δήμο και οι τοπικοί φορείς είπαν πως το 2019 μπορούν τα Οινοξένεια να μετατεθούν μία εβδομάδα μετά, ούτως ώστε να συμπεριλάβουν στις εκδηλώσεις τους το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουζίνας.
Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, χρηματοδοτούνται από χορηγούς και βέβαια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συνεπώς, από μία τέτοια διοργάνωση, μόνο ωφελημένος θα μπορούσε να βγει ο δήμος και η ευρύτερη περιοχή!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr