background img
banner
banner

ΡΑΛΛΥ: Ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος στο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου

ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΧΑΣΙΩΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΑ

Λίγες ημέρες απομένουν για την εκκίνηση του 2ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας με την οργανωτική επιτροπή δουλεύουν για να προετοιμάσουν την 8η εκδοχή του αγαπημένου Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου, που θα γίνει την Κυριακή 31/3/2024 με κέντρο το Κιάτο .

Στον αγώνα θα έχουμε και διπλή συμμετοχή από την Αιγιάλεια με τον πρώην δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο να παίρνει θέση στην αφετηρία με το ΜΙΝΙ του 1976 και συνοδηγό το γιο του, Μιχάλη, ενώ την ΑΛΜΑ Αιγίου θα εκπροσωπήσει ο Θανάσης Νικολάου με συνοδηγό τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Φάνη Χασιώτη (με Renault 5 του 1983)..

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν την Τετάρτη 27 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας είναι με συντελεστή 1.5 και περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 220 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. και περισσότερες από 90 χρονομετρήσεις με το Ελληνικό αξιόπιστο σύστημα TrailTrack. Το Σάββατο 30 Μάρτη θα υπάρχει προαιρετικός Διοικητικός και Τεχνικός

Έλεγχος σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στην όμορφη Κορινθία από την παραμονή του αγώνα. Αυτός θα γίνει στις Εγκαταστάσεις του χορηγού ΙΚΤΕΟ Κιάτου , θέση Αρκούδα Κιάτο, 15.00-18.00.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 10.00πμ από το λιμάνι του Κιάτου. Στη Λίμνη Δόξα, θα υπάρχει ένα μικρό Coffee Break προσφορά του σωματείου και ο τερματισμός με την απονομή των επάθλων θα είναι στην Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Μάγκας» στο Κεφαλάρι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr