background img
banner
banner

O Χρήστος Σπηλιωτόπουλος νέος πρόεδρος στον Κολυμβητικό Όμιλο Αιγιάλειας

Ο ιδρυτής, το 2018, του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιάλειας Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος του Ομίλου και τέταρτος στη σειρά μετά τον πρώην δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, τον Γιώργο Ρούσσο και τον αδελφό του, Νίκο Σπηλιωτόπουλο.

Το νέο πενταμελές Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν: Η Μαρία Κωστάκη (Αντιπρόεδρος), η Σοφία Κολοκοτρώνη (Γεν. Γραμματέας), ο Ανδρέας Τριανταφύλλης (Ταμίας) και η Τασία Βλαχοπούλου (Έφορος και Γεν. Αρχηγός). Προπονήτρια παραμένει η Αθηνά Κωνσταντινίδου η συμβολή της οποία είναι πολύ μεγάλη στις αγωνιστικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Το 2022 ήταν μία χρονιά που σηματοδότησε μία νέα εποχή για τον Κ.Ο.Α. που συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία και τη περυσινή χρονιά. Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα από τους μικρούς κολυμβητές/τριες του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιάλειας  με τη “συγκομιδή” πολύ μεγάλου αριθμών μεταλλίων στα Περιφερειακά πρωταθλήματα γεγονός που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν που βρίσκεται “προ των πυλών”.

” Η επιτυχία οφείλεται στην λειτουργία του κολυμβητηρίου και δικαιώνει όλους όσοι πίστεψαν και μόχθησαν για να πάρει “σάρκα και οστά” το όραμα. Και φυσικά χάρη στη σκληρή δουλειά όλο αυτό το διάστημα. Ο βασικός λόγος ίδρυσης του Κ.Ο.Α. ήταν να λειτουργήσει υποστηρικτικά για το κολυμβητήριο” , τονίζει μιλώντας στο Protionline.gr ο Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και προσθέτει: “Μετά από πρόσφατη συζήτηση που έγινε με τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκη Ανδριόπουλο, τέθηκε ως πρωταρχικός στόχος η λειτουργία του κολυμβητηρίου να ξεκινήσει στις 12 Μαϊου. Πιστεύουμε ότι ο στόχος είναι εφικτός. Η μεγαλύτερη χρονική διάρκεια λειτουργίας του θα φέρει ακόμη καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr