background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισοπαλία 2-2 με επεισόδια Αχιλλέας – ΑΕ Αιγίου

ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2-1 ΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στις Καμάρες, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 90’ ενώ ο διαιτητής Φωκάς έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες. Η ΑΕ Αιγίου προηγήθηκε δυο φορές σε βάρος του Αχιλλέα με τον Μπάσα 0-1 στο 27΄ και τον Εριόλ Αϊντίν 1-2 στο 40΄, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο Ραμαντάνης είχε ισοφαρίσει προσωρινά 1-1 για τους γηπεδούχους και το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε μεγάλη ένταση.

Με παίκτη λιγότερο έμεινε ο Αχιλλέας στο 80΄ όταν αποβλήθηκε ο Τσαμτσούρης για μαρκάρισμα στον Γκραικιώτη, άδικα όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι. Στο 90΄ ισοφάρισε το παιχνίδι 2-2 ο Μούκας και δυο λεπτά αργότερα ο Εριόλ επέστρεψε την μπάλα που είχε δοθεί για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ακολούθησε έντονη αντίδραση από τον πάγκο των γηπεδούχων και σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής Φωκάς για να ηρεμήσει τα πνεύματα, έδειξε την κόκκινη κάρτα στους δυο πρωτεργάτης της φασαρίας. Στον Παπασπυρόπουλου για τους γηπεδούχους και στον Ερ. Αϊντίν για τους φιλοξενούμενους.

Διακοπή στο Ηρακλής – Πάτρα 2005

Αναμένεται σοβαρή τιμωρία για το σωματείο της Πάτρας 2005, σύμφωνα με αυτά που γράφηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο Ηρακλής είχε προηγηθεί 1-0 με τον Μπρίνια στο 8΄ και στο 12΄ ο ποδοσφαιριστής της Πάτρας Χίσα, γρονθοκόπησε τον διαιτητή Χαράλαμπο Πετρόπουλο και στη συνέχεια τον έσυρε από το πόδι στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» και είχαμε την οριστική διακοπή της συνάντησης.

1η αγωνιστική play off

Αχιλλέας Καμ. – ΑΕ Αιγίου 2-2
36΄ Ραμαντάνης, 90΄ Μούκας – 27΄ Μπάσα, 40’ Ερ. Αϊντίν. Κόκκινες: 80΄ Τσαμτσούρης, 92΄ Παπασπυρόπουλος – 92΄ Ερ. Αϊντίν
Ηρακλής – Πάτρα 2005 1-0 (διεκόπη στο 16΄)

2η αγωνιστική
Ηρακλής – ΑΕ Αιγίου
Πάτρα 2005 – Αχιλλέας

Ο Απόλλων 2-1 την Αβυθο στην Ροδιά – Η ΑΕ Αρόης 4-0 τον Αστέρα Τέμενης

Ο Απόλλων ξεκίνησε με το δεξί τα μπαράζ παραμονής ύστερα από το 2-1 σε βάρος της Αβύθου.
Είχαμε δυο γρήγορα γκολ που διαμόρφωσαν το 1-1 στα πρώτα λεπτά. Ο Παλαιολογόπουλος στο 2΄ το 1-0 και στο 8΄ ο Βλαχοσωτήρος με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ το 1-1.
Το παιχνίδι τόσο για το βαθμολογικό του ενδιαφέρον όσο και με τον δυνατό αέρα που φυσούσε πήγε στην δύναμη. Στο 61΄ ο Λαλιώτης με διπλή προσπάθεια πανηγύρισε το 2-1 για τον Απόλλωνα και αυτό ήταν το τελικό σκορ.
Η ΑΕ Αρόης είχε προηγηθεί στα Προσφυγικά 3-0 σε βάρος του Αστέρα Τέμενης και πλέον τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.
Ο Μάλλιαρης στο 1΄ το 1-0 και ο Ραυτόπουλος με δυο γκολ στο 20΄ και 31΄ το 3-0. Στο 90΄ είχαμε το τελικό 4-0 με το γκολ του Σκαναβή.

1η αγωνιστική play out

Απόλλων Αιγίου – Αβυθος 2-1
2΄ Παλαιολογόπουλος, 61΄ Λαλιώτης – 8΄ Βλαχοσωτήρος
ΑΕ Αρόης – Αστέρας Τεμ. 4-0
1΄ Μάλλιαρης, 20΄ 31΄ Ραυτόπουλος, 90΄ Σκαναβής

2η αγωνιστική
Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης
Αβυθος – ΑΕ Αρόης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr