background img
banner
banner

Πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου για τα “Αιγιάλεια 2024”!

Σε μία ιστορική απόφαση για τον κλασικό αθλητισμό της περιοχής μας και τον σύλλογο στίβου Αθηνόδωρος “ο Αιγιεύς”, προχώρησε η παγκόσμιο ομοσπονδία στίβου (World Athletics) καθώς πιστοποίησε τους αγώνες στίβου “Αιγιάλεια” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αθηνόδωρος στο δημοτικό στάδιο Αιγίου!

Οι αγώνες ανέβηκαν επίπεδο και το Σάββατο 1η Ιουνίου στα “Αιγιάλεια 2024” θα πάρουν μέρος σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές που θα προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

“Είναι μία μεγάλη στιγμή για τον αιγιώτικο στίβο και τον σύλλογό μας. Η πιστοποίηση βρίσκεται ήδη στη διάθεσή μας επίσημα από την World Athletics και σημαίνει μεγάλη αναβάθμιση για το μίτινγκ . Σαν σύλλογος νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια”, τονίζει μιλώντας στο Protionline.gr ο πρόεδρος του Αθηνόδωρου Νεκτάριος Αργυριάδης (φωτ.) και προσθέτει:
Για τα φετινά Αιγιάλεια, το μόνο πρόβλημα που προκύπτει αφορά το αγώνισμα του ακοντισμού για τον λόγο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σπορά του νέου χλοοτάπητα στο στάδιο. Για τη σφαιροβολία Θα προσπαθήσουμε να διεξαχθεί σε άλλο χώρο, ίσως έξω από το γήπεδο, στον ελαιώνα αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά από συνεννόηση με τη δημοτική αρχή”.

Να σημειωθεί, ότι στην πολύ γεμάτη Ολυμπιακή χρονιά του 2024, το ελληνικό καλεντάρι των αγώνων στίβου περιλαμβάνει μόλις δέκα πιστοποιημένους από την World Athletics αγώνες (εκτός φυσικά από τα πανελλήνια πρωταθλήματα).

Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας που αποτελεί η πιστοποίηση του μίτινγκ “Αιγιάλεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr