background img
banner
banner

Ο Αιγιώτης Φάνης Ράγιος στα 93 του είδε την ΑΕΚ να κερδίζει πλάι στον Δημήτρη Μελισσανίδη

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Την υπέρτατη ευτυχία ένιωσε το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου ο Αιγιώτης Φάνης Ράγιος, πατέρας της δημοσιογράφου, πρώην βουλευτή Αχαΐας, Νατάσας Ράγιου, βλέποντας από κοντά και μάλιστα από τη θέση VIP πλάι στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, να επικρατεί με 3-0 του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα που την έφερε «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα.

Ο κ. Φάνης, γνωστός από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο Αίγιο επί σειρά ετών, 93 ετών σήμερα, αγαπάει την ΑΕΚ από μικρό παιδί και «μπόλιασε» στις καρδιές των παιδιών και των εγγονών του την αγάπη για την Ένωση. Δεν έχανε δε ευκαιρία να παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, έχοντας να θυμηθεί πολλά και από τις ένδοξες δεκαετίες ’60 και ’70, όταν οι κιτρινόμαυροι έρχονταν στο Αίγιο για να αντιμετωπίσουν τον Παναιγιάλειο. Όμως και σε κάθε ευκαιρία πήγαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που ωστόσο δεν ήταν εφικτό τα τελευταία χρόνια. Βεβαίως είχε εκφράσει επανειλημμένως στα παιδιά του την επιθυμία να πάει σε έναν αγώνα στο νέο γήπεδο της Ένωσης «OPAP ARENA Αγιά Σοφιά».

Με χαρά ο Δημ. Μελισσανίδης τους φιλοξένησε στη σουίτα

΄΄Είχα σκεφτεί να πάω με τον πατέρα μου στα λαμπρά εγκαίνια του γηπέδου, όμως δεν ήταν εύκολο καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και συνοδεύτηκαν από πολύωρες εκδηλώσεις. Όταν επικοινώνησα με τον κ. Μελισσανίδη και του εξέφρασα την επιθυμία να πάω τον πατέρα μου να μπει μέσα στο γήπεδο και να παρακολουθήσουμε μαζί έναν αγώνα της ΑΕΚ, δέχθηκε με χαρά. Έτσι, μαζί με τον αδελφό μου Νίκο και τον γιο του Δημήτρη, βρεθήκαμε στη σουίτα πλάι στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Η χαρά του πατέρα μου ήταν απερίγραπτη, καθώς όχι μόνο είχε καταφέρει να «πατήσει» μέσα στην Αγιά Σοφιά, όχι μόνο να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά να βλέπει την αγαπημένη μας ΑΕΚ να κερδίζει με 3-0 τον Παναθηναϊκό και να οδεύει για δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα΄΄, είπε στο Protionline.gr η κ. Ράγιου.

Το… γούρι!

Μάλιστα, μεταφέροντας το κλίμα που επικράτησε, είπε πως όλοι ρωτούσαν ποια ήταν η σχέση του ηλικιωμένου κυρίου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να αναφέρει πως ήταν το… γούρι του! ΄΄Δεν θα ξεχάσω τη συγκίνηση του πατέρα μου και τη χαρά που πήραμε όλοι.

Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή που θα θυμάμαι πάντα. Του το χρωστούσα να πάμε στο γήπεδο και η ΑΕΚ μάς αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο΄΄, ανέφερε ακόμη η κ. Ράγιου.

Από εκεί και πέρα, η ανάρτηση δύο βίντεο στα social media ήταν αρκετή για να γνωρίσει ο κ. Φάνης την αποθέωση!

Με 250.000 views στο TikTok σίγουρα, ο σταρ της οικογένειας δεν είναι η Νατάσα, αλλά ο κ. Φάνης!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr