background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σε αναμονή του αντιπάλου του στα ημιτελικά των πλέι οφ ο Κεραυνός

ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ Ή ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστές οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η και απομένει να γίνει γνωστή η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα. Κεραυνός Αιγίου, Γαλήνη και Νέοι Γλαύκου έκαναν εύκολα το 3-0 σε βάρος των Βαρθολομιού, ΕΑΠ και ΣΕΦΑ Ανδραβίδας αντίστοιχα, ενώ η ΑΕ Ροϊτίκων «έσπασε» την έδρα της Ολυμπιάδας επικρατώντας με το εντυπωσιακό 38-55. Οι δύο ομάδες είναι στο 1-2 (ήταν 1-1 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) και το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 12 Μαΐου στο κλειστό των Ροϊτίκων, με τους γηπεδούχους να θέλουν μία νίκη για να κάνουν το 3-1. Σε περίπτωση νίκης της Ολυμπιάδας η σειρά μεταφέρεται σε τρίτο και τελευταία παιχνίδι που θα γίνει στις 15 Μαΐου στο κλειστό Ταραμπούρα. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό με μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Αιγίου με την ΑΕ Ροϊτίκων είναι στο 1-1 από την κανονική περίοδο ενώ κέρδισε και στα δύο ματς την Ολυμπιάδα. Άρα, όπως είναι φυσικό προτιμούν την Ολυμπιάδα ως αντίπαλο, αλλά μετά τη βαριά ήττα στο πρώτο ματς η ΑΕ Ροϊτίκων φαντάζει ως μεγάλο φαβορί. Πάντως, άσχετα με ποιόν θα αντιμετωπίσει στην τετράδα, ο Κεραυνός Αιγίου είναι το μεγάλο φαβορί.
Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Γαλήνη και τους Νέους Γλαύκους θα γίνει στο κλειστό της Αλεξιώτισσας στις 15 Μαΐου, ο δεύτερος στις 19 Μαΐου στην Κρύα Ιτεών.

Θυμίζουμε, ότι στο ξεκίνημα των πλέι οφ ο Κεραυνός πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση επικρατώντας εύκολα με 75-58 επί της ΑΕ Βαρθολομιού στο πρώτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Η αιγιώτικη ομάδα ήταν στο 2-0 από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και η τρίτη νίκη ήρθε εύκολα απέναντι στην ομάδα της Ηλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr