background img
banner
banner

Οι μελανόλευκοι αποχαιρέτησαν με νίκη το πρωτάθλημα 4-3 στα Φιλιατρά

Μετά από καιρό ο Παναιγιάλειος έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο μακριά από την αγωνία ενδεχόμενου υποβιβασμού. Σημείωσε γρήγορα τρία γκολ διαμορφώνοντας μέχρι το 22΄ το 3-0 και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιάλειου και του 3ου ομίλου Βαγγέλης Μακρής σημείωσε το 1-0 στο 4΄ και το 3-0 στο 22΄. Νωρίτερα στο 20΄ ο Τακίδης με κεφαλιά, όπως και το πρώτο γκολ του Μακρή, είχε σημειώσει το 2-0.

Ο Καραμπέτσος μείωσε για τους γηπεδούχους στο 36΄ σε 1-3, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στην έδρα τους, αλλά και το τελευταίο στην Γ΄ Εθνική, ύστερα από τον υποβιβασμό τους.

Ο Θεοφανόπουλος το 1-4

Ο νεαρός Βασίλης Θεοφανόπουλος που στα τελευταία παιχνίδια έπαιρνε όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δικαίωσε με την απόδοσή του τον Περικλή Παπαπαστόλου, σημειώνοντας μάλιστα και το γκολ στο 52΄ ανεβάζοντας πάλι την διαφορά στα τρία τέρματα.

Τα δυο τελευταία γκολ της συνάντησης ήρθαν από τους γηπεδούχους, που ναι μεν δεν απέφυγαν την ήττα, αποχώρησαν τουλάχιστον αξιοπρεπώς για τα αποδυτήρια.

Ο Γκέβορι στο 64΄ το 2-4 και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σινάνι το τελικό 3-4.

Εράνη: Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές (63΄ Καπλάνης), Μρόζκο, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης (63΄ Φλαριώτης), Κωνσταντόπουλος, Φάκκης, Γκεβόρι, Πουλιάνος (78΄ Σάμπσον), Καραμπέτσος.

Παναιγιάλειος: Χάμος (80΄ Μαυρούλιας), Τακίδης (60΄ Μωραΐτης), Κίτος (64΄ Πίσπας), Βιλανάκης, Μακρής, Κοντοχρήστος (80΄ Φλώρος), Λουκάς, Θεοφανόπουλος, Λιάτος, Τρέσα, Βήτος.

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr