background img
banner
banner

Ανακοινώθηκε συνοπτικό πρόγραμμα του εορτασμού της Παναγίας Τρυπητής

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το περιληπτικό πρόγραμμα της Τοπικής Θρησκευτικής Εορτής της Παναγίας Τρυπητής, στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής, της επονομαζόμενης «Παναγίας Τρυπητής», με την ευκαιρία της ετησίου εορτής Της, δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δήμο Αιγιαλείας.

Βάσει αυτού, θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Ακολουθίες: Την Πέμπτη 9 Μαΐου (παραμονή της τοπικής εορτής) και ώρα 7η εσπερινή: Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Την Παρασκευή 10 Μαΐου (αγιώνυμος ημέρα της τοπικής εορτής) και ώρα 7η πρωινή: Όρθρος και στη συνέχεια, περί ώρα 8.20, Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Προσέλευση Επισήμων Προσκεκλημένων στον Ιερό Ναό: από ώρα 9:30 έως 9:45. Στις 10:45 θα αρχίσει η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής από το Ιερό Προσκύνημα έως την πλατεία Αγίας Λαύρας Αιγίου, με την τιμητική συνοδεία του Ιερού Κλήρου, της Δημοτικής Αρχής, των Επισήμων Προσκεκλημένων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, αντιπροσωπειών των Σχολείων του Αιγίου και των Φιλαρμονικών Αιγίου, Ακράτας και Αιγείρας.

Το μεσημέρι, οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα παρακαθίσουν σε δείπνο που θα παραθέσει ο δήμος στην αίθουσα του εστιατορίου «Λιόπετρο» στην περιοχή Φωνησκαριά του Δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr