background img
banner
banner

Μανιάτης και Μαραγκός στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β΄

Στη μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής επί του Ολυμπιακού Β΄ που τη φέρνει πολύ κοντά στην παραμονή στη Super League 2, παρατηρητής ήταν για μία ακόμη φορά ο αιγιώτης Κώστας Μαραγκός. Στο περιθώριο της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον διευθυντή των “ερυθρολεύκων” Γιάννη Μανιάτη με τον οποίο φωτογραφήθηκε λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Μανιάτης που τίμησε για πολλά χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού επέστρεψε στην ομάδα το 2021 μαζί με τον Γιώργο Ανατολάκη αναλαμβάνοντας στη δεύτερη ομάδα τα καθήκοντα διευθυντή και γενικού αρχηγού αντίστοιχα. Όπως είναι γνωστό, προπονητής είναι ένας ακόμη παλαίμαχος άσσος της ομάδας του Πειραιά, ο Αριελ Ιμπαγάσα που ανέλαβε τον Απρίλιο του 2023 αντικαθιστώντας τον Γιάννη Οκκά.

Για την ιστορία, η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιόχαν Μπάρετ από νωρίς (7΄) με τον Ολυμπιακό να υποβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική. Η εξέλιξη αυτή τίναξε στον αέρα τον προγραμματισμό των ακαδημιών της ομάδας αφού υπολόγιζαν τη νέα χρονιά να αγωνιστούν στη Super League 2 οι πρωταθλητές Ευρώπης της Κ19 και να πάρουν εμπειρίες σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο δυνατό από αυτό της Γ΄ Εθνικής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr