background img
banner
banner

Σε εγρήγορση τα παιδικά τμήματα της Θύελλας Αιγίου

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ

Μεγάλο τριήμερο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου ήταν σε εξέλιξη μέχρι τη Μ. Τετάρτη στην περιοχή μας, στο οποίο έλαβε μέρος και η Θύελλα Αιγίου. Ο Κυριάκος Αθανασίου αλλά και σύσσωμη η τεχνική ηγεσία της Θύελλας, θέλουν τους αθλητές τους σε ετοιμότητα και σε μια ασταμάτητη πηγή μάθησης και εμπειριών. Να γίνει και την επόμενη σεζόν επανάληψη στις επιτυχίες των τμημάτων της Θύελλας, που αποδεικνύεται μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του νομού μας. Στο δυνατό τριήμερο τουρνουά αγωνίστηκαν ομάδες από το Λεκανοπέδιο: ΑΟ Φοίβος, Αίολος Βάρης, ΑΟ Πόρτο Ράφτη, ΑΟ Καλαμακίου, Παράδεισος Αμαρουσίου, Πανλιοσιακός, Λαυρεωτική.

Τρίτη και Τετάρτη μετά το Πάσχα, η ακαδημία της Θύελλας μπαίνει σε νέους αγωνιστικούς ρυθμούς με τα παιδικά τμήματα, αντιμετωπίζοντας τις ΠΑΕ Κηφισσιά, Εργοτέλη, Ηλιούπουλη, ΠΑΟ Αλίμου.

Από την Πέμπτη 9/5 έως και το Σάββατο 11/5 η Θύελλα θα παρευρεθεί στο sports camp Λουτρακίου, για να αγωνιστεί με ομάδες από όλη την Ελλάδα, τιμώντας την μνήμη του δολοφονημένου Αλκη Καμπανού στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Το σύνθημα στην Θύελλα Αιγίου είναι «ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ», εφ’ όσον μετά την επιστροφή της ακαδημίας από την ενεργό φιλική δράση, θα ακολουθήσουν τα επίσημα παιχνίδια play off της ΕΠΣ Αχαΐας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr