background img
banner
banner

Δεν συμβαδίζει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Β. ΨΥΧΡΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ο.Ε.Υ. – ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το ζήτημα της αδυναμίας εφαρμογής του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που είχε εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, επισήμανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», Βάσω Ψυχράμη. Ο γραμματέας του δήμου πάντως διαβεβαίωσε το Σώμα πως θα γίνει προσαρμογή στην απόφαση του ΣτΕ.

Συγκεκριμένα, η κ. Ψυχράμη αναφέρθηκε στον Ο.Ε.Υ. του δήμου, τονίζοντας πως η απόφαση που είχε πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, με βάση απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν μπορεί να εφαρμοστεί και τόνισε πως από τις 6 Μαρτίου μέχρι σήμερα θα έπρεπε να ισχύει ο προηγούμενος, κάτι που δεν ισχύει. Επιπλέον, επισήμανε πως εξαιτίας αυτής της εξέλιξης υπάρχουν υπάλληλοι που έχουν υποστεί εσωτερική βλάβη.

Απαντώντας, ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος είπε πως ο δήμος επεξεργάζεται τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με βάση τα νέα δεδομένα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για το θέμα.

Επίσης, τοποθετήθηκε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κώστας Σπηλιωτόπουλος ο οποίος ήταν παρών, μιλώντας για την προσαρμογή στην απόφαση του ΣτΕ που χρειάζεται κάποια διαδικασία κι έναν εύλογο χρόνο, την οποία ωστόσο χαρακτήρισε ως θεωρητικό κατασκεύασμα. Είπε επίσης ότι σύντομα θα τεθεί υπόψιν των δημοτικών συμβούλων. Ως προς την αναφορά της κ. Ψυχράμη ότι υπάρχουν υπάλληλοι που έχουν υποστεί βλάβη, ο γενικός γραμματέας του δήμου είπε πως υπάρχει μόνο μία υπάλληλος που έχει θιγεί και όχι τώρα αλλά όταν έγινε ο Οργανισμός και μάλιστα τη στιγμή που ο ίδιος δεν είχε αναλάβει ακόμη καθήκοντα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr