background img
banner
banner

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εφικτός ο στόχος της 2ης θέσης στον όμιλο για τις “Λύκαινες” Αιγιάλειας

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή με τα ματς της 11ης αγωνιστικής, που ίσως κρίνουν τον πρωταθλητή στον 5ο όμιλο. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Σπάρτης κερδίσει εκτός έδρας τον 3ο της βαθμολογίας ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, με τη 2η ομάδα της βαθμολογίας (Αμαζόνες Κορινθίας) να έχει ρεπό.

Αν η Σπάρτη κερδίσει, θα αποσπαστεί κατά 8 και 9 βαθμούς αντίστοιχα από τους διώκτες της και ουσιαστικά το ενδιαφέρον θα περιορίζεται για το ποια ομάδα θα τερματίσει στη 2η θέση, για λόγους γοήτρου βέβαια καθώς στη Β΄ Εθνική ανεβαίνει μόνο ο πρώτος.. Ανάμεσα σε αυτούς που τη διεκδικούν είναι και οι Λύκοι Αιγιάλειας που έχουν και τα τρία παιχνίδια εκτός έδρας, τα δύο όμως εξ αυτών με τους ουραγούς και χωρίς νίκη Αργολίδα 2008 και Εθνικό Καλαμάτας (την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στη Σπάρτη).

Αν περάσουν νικηφόρα από Άργος και Καλαμάτα θα φτάσουν τους 21 βαθμούς και μπορούν να ελπίζουν βάσιμα για τη δεύτερη θέση αφού Αμαζόνες και Άγιος Γεώργιος έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Άγιος Δημήτριος 1-0
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αμαζόνες – Λύκοι 4-0
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Άγιος Γεώργιος – Λύκοι 3-1
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Αργολίδα 2-0
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΕΠΟ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Εθνικός 3-0
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Σπάρτη 0-0
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Άγιος Δημήτριος – Λύκοι 0-0
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Αμαζόνες 0-0
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Λύκοι – Άγιος Γεώργιος 1-0


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr