background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Mία ακόμη ισοπαλία για τις Λύκαινες, 1-1 στο Ναύπλιο με την Αργολίδα 2000

Την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έφερε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας, αυτή τη φορά στο Ναύπλιο με την Αργολίδα 2000 με σκορ 1-1 για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής! Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι μέχρι την 7η αγωνιστική (στο εντός έδρας 0-0 με τη Σπάρτη) οι “Λύκαινες” αγνοούσαν την ισοπαλία και τις έφεραν… μαζεμένες. Το ματς έγινε κάτω από καλοκαιρινές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς, γεγονός ασυνήθιστο για την εποχή.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Οι «Λύκαινες» προηγήθηκαν με τη Λαλιώτη στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ομάδα των γηπεδούχων είχε την απάντηση στην επανάληψη φέρνοντας το ματς στα ίσια. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερες παίκτριες.

Η ομάδα είχε στο πλευρό της και περίπου 30 αιγιώτες (ανάμεσά τους και τα μικρά κορίτσια της ακαδημίας) που την ακολούθησαν με το λεωφορείο της αποστολής, συνδυάζοντας το παιχνίδι με μία σχεδόν καλοκαιρινή εκδρομή στο όμορφο Ναύπλιο. Οι Λύκοι έχουν ρεπό την επόμενη αγωνιστική, στη συνέχεια ακολουθεί ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Καλαμάτας και θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας απέναντι στον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή ΠΑΣ Σπάρτης.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
ΠΑΣ Κορίνθου – ΠΑΣ Σπάρτης 0-5
Αργολίδα 2000 – Λύκοι Αιγιάλειας 1-1
Άγιος Δημήτριος – Εθνικός Καλαμάτας 4-0
ΡΕΠΟ Αμαζόνες Κορινθίας

Βαθμολογία
ΠΑΣ Σπάρτης 25
Αμαζόνες 17
Λύκοι 16
ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου 16
Άγιος Δημήτριος 15
Αργολίδα 2
Εθνικός 1


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr