background img
banner
banner

Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών έως τις 14 Μαΐου

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Απόφαση συμμόρφωσης με βάση την απόφαση της ΕΑΔΗΣΥ περί αποδοχής του αιτήματος προσωρινών μέτρων και αναστολής συνέχισης της διαγωνιστικής διαδικασίας του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για κατασκευή του διυλιστηρίου Σελινούντα, έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της προδικαστικής προσφυγής κατά της διακήρυξης του επίμαχου διαγωνισμού και έγκριση μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών, έλαβε στην τελευταία συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ. Υπενθυμίζεται ότι εκ μέρους της εταιρείας Ιντρακάτ είχε ασκηθεί προδικαστική προσφυγή ενώπιον της ΕΕΑ Δύση κατά της διακήρυξης της ΔΕΥΑΑ για το έργο.

Στην ασκηθείσα προδικαστική προσφυγή περιλαμβανόταν και αίτημα αναστολής προσωρινών μέτρων έως την έκδοση της οριστικής απόφασης από την ΕΑΔΗΣΥ. Ως ημερομηνία εξέτασης της προδικαστικής προσφυγής έχει οριστεί 23η Απριλίου. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είχε οριστεί αρχικά στις 27 Μαρτίου, ακολούθως από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ αποφασίστηκε παράταση υποβολής προσφορών έως τις 8 Απριλίου, ωστόσο επειδή η δικάσιμος έχει οριστεί μεταγενέστερα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και επειδή η ΕΑΔΗΣΥ αποφαίνεται επί της προδικαστικής προσφυγής μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 20 ημερών από την ημέρα εξέτασής της, δηλαδή θα έχει εκδοθεί οριστική απόφαση μέχρι τις 13 Μαΐου, κρίθηκε απαραίτητη η συμμόρφωση για αναστολή της προόδου της διαγωνιστικής διαδικασίας προκειμένου να μη λήξει η προθεσμία υποβολής προσφορών.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ αποφάσισε να εγκρίνει την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για το έργο, έως τις 14 Μαΐου και τη διενέργεια της ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών την Παρασκευή 17 Μαΐου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr