background img
banner
banner

Καθαρισμοί κοινοτήτων – Ο πρόεδρος του Κούμαρη ανέλαβε δράση

Καθοριστική είναι η συμβολή των προέδρων και κοινοτικών συμβουλίων στον καθαρισμό των χωριών εν όψει αντιπυρικής περιόδου, αφού έχουν μεριμνήσει να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, σε μία προσπάθεια να θωρακίσουν τις κοινότητές τους από τον νούμερο ένα κίνδυνο του καλοκαιριού.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η κοινότητα Κούμαρη όπου ο νέος πρόεδρός της Θανάσης Κοσμάς (στη φωτο πρώτος από δεξιά) προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε μία… εκστρατεία καθαρισμού αλλά και καλλωπισμού του χωριού, εν όψει Πάσχα, παρεμβάσεις που, όπως λέει ο ίδιος, θα επαναλαμβάνονται σε τακτά διαστήματα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στo Protionline.gr ο κ. Κοσμάς, ΄΄προχωρήσαμε σε καθαρισμό μπαζών, σκουπιδιών, χωμάτων, χόρτων ενώ τοποθετήσαμε ηλιακά πάνελ ώστε να έχουμε φως στα μέχρι τώρα σκοτεινά σημεία του χωριού, με έμφαση στους δρόμους που θα περάσει ο Επιτάφιος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Ασπρίσαμε, καθαρίσαμε τα πρανή, σκουπίσαμε τον δρόμο προς την Εκκλησία και κλαδέψαμε΄΄. Στο ερώτημα εάν οι κάτοικοι έχουν συνετιστεί με τις υποδείξεις για να καθαρίσουν τις ιδιοκτησίες τους, είπε: ΄΄Έχουμε ενημερώσει τους κατοίκους της κοινότητάς μας και οι περισσότεροι έχουν μεριμνήσει να καθαρίσουν. Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετωπίζουμε σημαντικό πρόβλημα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr