background img
banner
banner

Οι Λύκοι Αιγιάλειας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ “VOSTIZZA PSITOCAFE” ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) στο “VOSTIZZA PSITOCAFE” στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Λύκων Αιγιάλειας. Γεγονός που επεσήμανε στον χαιρετισμό και τη σύντομη ομιλία του και ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λιάμης, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κάθε χρόνο χρειαζόμαστε όλο και μεγαλύτερη αίθουσα για την εκδήλωσή μας και αυτό είναι κάτι μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας”.

Παρόντες ήταν ακόμη, ο γενικός διευθυντής Βασίλης Παπαιωάννου, οι προπονητές Μιχάλης Τρίψας, της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, Απόστολος Σκαρτσίλας του τμήματος αντισφαίρισης, ο Ανδρέας Αδαμόπουλος του νεοσύστατου τμήματος Βόλεϊ και φυσικά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Λύκαινων και αθλητές/τριες από τα υπόλοιπα δύο τμήματα.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Λιακόπουλος ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ιατροπούλου και Δημήτρης Ελευθεριώτης που ευχήθηκαν το 2024 να φέρει επιτυχίες σε όλα τμήματα του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που “έτρεχε” τους τελευταίους μήνες με αρκετούς τυχερούς να κερδίζουν δώρα, προσφορές καταστημάτων της περιοχής.

Τελευταίο εντός έδρας ματς την Κυριακή για τις “Λύκαινες”

Στα αγωνιστικά, το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου, με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής και με τις “Λύκαινες” να δίνουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για φέτος. Στις 3μμ αντιμετωπίζουν στο γήπεδο Πλαστήρα τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου και θα ακολουθήσουν, το ματς στην Αργολίδα, το ρεπό και άλλα δύο εκτός έδρας με Εθνικό Καλαμάτας και ΠΑΣ Σπάρτης.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Λύκοι Αιγιάλειας – ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου Κορίνθου
Εθνικός Καλαμάτας – ΠΑΣ Σπάρτης
Αμαζόνες Κορινθίας – Αργολίδα 2000
ΡΕΠΟ Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Ηλείας

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
ΠΑΣ Σπάρτης 19
ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου 16
Αμαζόνες 14
Λύκοι 12
Άγιος Δημήτριος 12
Εθνικός 1
Αργολίδα 1


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr