background img
banner
banner

Η παράταξη του δημάρχου συμπλήρωσε πέντε χρόνια ζωής και γιόρτασε!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»

Εφάμιλλη της εντυπωσιακής πορείας της στα δημοτικά πράγματα, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, στην αίθουσα «Μαργαρίτα». Με τεράστια προσέλευση κόσμου, ο συνδυασμός έκοψε την πίτα του, εν μέσω ευχών για το δύσκολο έργο διοίκησης του τόπου που της εμπιστεύτηκε ξανά ο λαός της Αιγιάλειας, τον περασμένο Οκτώβριο. Η εκδήλωση έγινε επ’ αφορμή της συμπλήρωσης πέντε χρόνων ζωής της παράταξης η οποία ως τώρα, «μετρά» μόνο νίκες.

Τον χώρο κατέκλυσαν περί τα 350 άτομα, μέλη και φίλοι της παράταξης, εκλεγμένοι και μη, γευμάτισαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής με πρωταγωνιστή τον Τάκη Παναγιωτίδη, με αρκετούς να ξεχωρίζουν και για τις χορευτικές τους επιδόσεις. Ο δήμαρχος στην κοπή της πίτας ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης απευθύνοντας ευχές ενώ άπαντες είχαν μία όμορφη χαλαρή διάθεση, με τη γιορτή να αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα στη δύσκολη καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του δήμου.

Η πορεία της παράταξης

Υπενθυμίζεται ότι η «Αιγιάλεια Τώρα» πήρε «σάρκα και οστά» τον Μάρτιο του 2019 για να εκλεγεί πρώτη φορά τον Μάιο του ίδιου έτους. Ωστόσο, ο… προάγγελος ήταν η «Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιαλείας» βάζοντας τον Δημήτρη Καλογερόπουλο στον δημοτικό στίβο του δήμου Αιγιαλείας το 2010. Έκοψε… πρώτη το νήμα στις δημοτικές εκλογές του νέου (με τη συγκεκριμένη μορφή) δήμου Αιγιαλείας, παίρνοντας την πρώτη Κυριακή 40,74% όχι όμως και τη δεύτερη, αφού ηττήθηκε από τον συνδυασμό του Στάθη Θεοδωρακόπουλου με πέντε ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

Ακολούθησε μία… παρένθεση με τη στήριξη από πλευράς κ. Καλογερόπουλου, της παράταξης «Ενωτική Αιγιάλεια» του Θανάση Παναγόπουλου, εκτελώντας και χρέη γενικού γραμματέα του δήμου.

Το 2019 έγινε η μεγάλη επιστροφή. Η δεύτερη θέση την πρώτη Κυριακή των εκλογών με 29,30% έναντι 33,60% του Χρήστου Γούτου, έγινε πρώτη τη δεύτερη Κυριακή, με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο να παίρνει 53,94% και να εκλέγεται πανηγυρικά δήμαρχος.

Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επανεκλογή του 2023, αφού ίσχυσε το… «πρώτη φορά για δεύτερη φορά» στον δήμο Αιγιαλείας, με την «Αιγιάλεια Τώρα» αν και δεύτερη στον πρώτο γύρο, να λαμβάνει το 50,21% τη δεύτερη Κυριακή, καταφέρνοντας ό,τι κανείς άλλος από τη μεταπολίτευση και μετά. Ήταν η δεύτερη φορά που το… «Τώρα» νίκησε το «Αύριο», με τους δημότες να επιζητούν άμεσα αποτελέσματα για μία περιοχή που υστερεί σε αρκετούς τομείς παρά το γεγονός ότι έχει τις περγαμηνές για πολύ περισσότερα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr